Cum te ajută dieta integrativă să slăbeşti echilibrat

Dieta integrativa a fost conceputa de catre medicul francez Raphaël Gruman. Aceasta dieta presupune integrarea in fiecare zi a noi reflexe (cumparaturi, moduri de a gati, sport), pentru a slabi in timp si echilibrat. Rezultatele promise de dieta nu sunt deloc de neglijat: poti slabi intre 10 si 15 kg in 3 luni.

22 iul. 2014, 08:50
Cum te ajută dieta integrativă să slăbeşti echilibrat

Principiile dietei integrative

Potrivit medicului nutritionist Raphaël Gruman, pentru a slabi trebuie actionat asupra mai multor parametri care favorizeaza stocarea grasimilor.

1. Adopta o alimentatie echilibrata

O alimentatie bogata in zahar si grasimi si saraca in legume si proteine duce la topirea masei musculare si priveaza corpul de vitamine si minerale. Nutritionistul recomanda trei mese principale pe zi si o gustare. Se vor consuma in special ingrediente naturale, cu dressinguri fara grasimi si se va gati fara multa grasime. Iti poti face o pofta, din cand in cand, dar in urmatoarea zi trebuie sa mananci usor.

Citeşte şi Dieta de vară expres: Meniul care te ajută să slăbeşti în timp-record

2. Dormi bine

Cu cat dormi mai putin, cu atat mai mult te ingrasi si stochezi grasimea. Culca-te de indata ce apar primele semne ale oboselii si incearca sa ai un program de odihna regulat, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend. Transforma-ti dormitorul intr-un loc linistit, rezervat somnului si evita activitatile stresante seara.

Citeşte şi Dieta cu pepene roşu care te slăbeşte în timp record. Meniul complet

3. Lupta cu stresul

Atunci cand esti stresat esti tentat sa compensezi consumand alimente dulci sau grase. Astfel, iti vei dezechilibra flora intestinala si vei favoriza balonarea.

Articol integral pe CuradeMiere.ro.