Doliu în sportul românesc. A MURIT la doar 19 ANI, după cinci luni de CHIN

Handbalistul Daniel Todosia (19 ani) a murit la spitalul din Târgu Mureş. Tânărul, elev al Liceului cu Program Sportiv din Piatra Neamţ, suferise în luna mai un grav accident rutier.

10 oct. 2014, 13:14
Doliu în sportul românesc. A MURIT la doar 19 ANI, după cinci luni de CHIN

Daniel Todosia a încetat din viaţă joi, 9 octombrie, la spitalul din Târgu Mureş, unde suferise o intervenţie chirurgicală. Tânărul a murit la aproape cinci luni distanţă de la accidentul rutier al cărei victimă a fost pe 25 mai, anunţă Adevărul.

Sportivul se afla pe scaunul din dreapta maşinii conduse de un prieten, Robert Ghinttenger (18 ani). Într-o curbă periculoasă, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit într-un stâlp. În urma impactului, Daniel Todosia a fost diagnosticat cu leziune cerebrală traumatică severă.

În cele cinci luni în care s-a zbătut între viaţă şi moarte, Daniel Todosia nu şi-a mai revenit din comă. Anul acesta, Daniel Todosia a obţinut cu echipa de handbal a LPS Piatra Neamţ titulul de campion la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, întrecere rezervată liceenilor. Adolescentul a reuşit să obţină şi o medalie de argint tot anul acesta alături de colegii săi la Campionatul Naţional rezervat juniorilor.