Decizie IMPORTANTĂ luată de Bianca Drăguşanu după ce s-a împăcat cu Victor Slav: Vreau să îmi vând…

Bianca Drăguşanu a doreşte să îşi schimbe stilul de viaţă, motiv pentru care s-a decis să îşi vândă apartamentul pentru a-şi lua o casă mai mare alături de Victor Slav.

06 sept. 2014, 10:41
Decizie IMPORTANTĂ luată de Bianca Drăguşanu după ce s-a împăcat cu Victor Slav: Vreau să îmi vând…

Bianca Drăguşanu a decisă să renunţe la apartamentul în care şi-a consumat căsnicia cu Victor Slav. Locuinţa este situată în complexul Emerald Residence, din cartierul Lacul Tei, potrivit Click.

Citeşte şi Lovitură de TEATRU în relaţia Bianca Dăguşanu – Victor Slav. NIMENI nu se aştepta la AŞA CEVA

Vreau să îmi vând apartamentul cu 140.000 de euro. Îmi doresc o casă mare, cu un dressing spaţios, în care să îmi încapă şi colecţia de pantofi. Investesc foarte mult în haine şi în accesorii, am o obsesie pentru câteva branduri, aşa că am nevoie de mai mult loc. Nu am avut timp să caut o nouă casă, aştept să o vând pe asta şi vedem după. Acum aştept să mă cheme agentul, să merg la vizionări. În rest, sunt fericită. Am fost la Roma, la mare, am bifat câteva destinaţii în această vară, am cheltuit mult în această perioadă şi acum muncim să punem bani la puşculiţă„, a mărturisit Bianca.

Povestea dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav bate şi cele mai incitante scenarii de telenovele, iar finalul e încă departe. Ei au fost căsătoriţi 6 luni, au divorţat în martie, la notar, însă de puţin timp sunt din nou un cuplu. Împăcarea a avut loc în urmă cu o lună.Cei doi s-au afişat ca un cuplu în cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc la Mall Promenada.

Citeşte şi IMAGINE BOMBĂ! Cea mai SEXY apariţie a Biancăi Drăguşanu din ultima perioadă FOTO

Oamenii greşesc, dar învaţă din asta. Cu siguranţă vom mai greşi unul faţă de altul, dar sper că nu atât de grav. Sunt om şi nu pot fi perfectă. În momentul în care mi-am dat seama că îl pierd, am realizat ce mult înseamnă pentru mine şi am încercat să-l aduc înapoi, deşi e foarte greu să recucereşti un om care şi-a pierdut încrederea în tine. Părinţii noştri sunt foarte fericiţi că suntem din nou împreună, mai ales mama mea„, a mai spus senzuala blondă.