SIMONA HALEP – IRINA BEGU 6-1, 6-4 în semifinale la SHENZHEN. Posibilă finală cu Maria Şarapova

Simona Halep s-a calificat, vineri, în finala turneului de la Shenzhen, după ce a învins-o pe Irina Begu, scor 6-1, 6-4. Cele două vor juca împreună, tot vineri, în semifinalele probei de dublu, contra perechii Anna Blinkova / Nicola Geuer. În finală, Simona Halep o va întâlni, sâmbătă, pe învingătoarea meciului Maria Şarapova - Katerina Siniakova.

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 07:36
SIMONA HALEP – IRINA BEGU 6-1, 6-4 în semifinale la SHENZHEN. Posibilă finală cu Maria Şarapova

Simona Halep a avut un joc excelent, a servit perfect, iar în momentele importante și-a ridicat nivelul jocului. În ciuda scorului, Irina begu a jucat bine, a avut momente în care dominat-o pe Simona Halep, dar a făcut mai multe greșeli și i-a permis nr. 1 WTA să fie tot timpul la conducere.

În primul set, Simona Halep a câștigat cinci game-uri la rând, de la 1-1, reușind două break-uri. Setul doi a fost mai echilibrat, irina Begu reușind un break și punându-i mai multe probleme Simonei halep. Totuși, nr. 1 WTA a făcut două break-uri și a reușit să câștige meciul.

Simona Halep şi Irina Begu vor disputa, tot vineri, de la ora 11:00 meciul de dublu, în semifinale, contra perechii fomate din Anna Blinkova şi Nicola Geuer.

Simona Halep are asigurate 180 de puncte WTA şi un cec în valoare de 81.251 USD, în timp ce şi Irina Begu rămâne cu 43.663 USD şi 110 puncte WTA.