Dj. Wanda, DECLARAŢII PICANTE despre relaţia cu Andrei Baciu, ministrul nominalizat iniţial la Sănătate

Dj. Wanda a oferit recent un interviu extrem de savuros despre relaţia cu fostul ei iubit, Andrei Baciu, ministrul de la sănătate, retras la scurt timp după ce a fost propus pe lista prim-ministrului Dacian Cioloş.

RomaniaTV.net
16 nov. 2015, 13:59

Dj. Wanda, una dintre cele mai nonconformiste vedete din România a oferit un interviu de senzaţie celor de la Libertatea.ro, în care a vorbit despre relaţia sa cu Andrei Baciu, relaţie care s-a consumat în perioada de studenţie a ministrului propus.

„Am fost împreună trei ani, până prin 2012. A fost o relație discretă pentru că el e un tip discret. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, în club, la o petecerea a mea.

Am fost un vector în viața lui Andrei. L-am inspirat. Era cu 13 ani mai tânăr și avea lângă el un om cu carieră, o tipă care știa ce vrea de la viață, puternică. Iar el, un tip cu un IQ incredibil, pe care toți doctorii îl luau pe lângă el, care a operat încă din facultate și-a urmat drumul.

Nu m-a surprins deloc propunerea lui ca ministrul al Sănătății. E un tip corect, consecvent și determinat.

Andrei nu a făcut modeling de cartier, ci a lucrat cu case mari. Prezenta sezonier, doar vara, pentru că în restul timpului învăța incredibil de mult, și o făcea pentru a se întreține, căci era student, provenea dintr-o familie obișnuită, fără prea mari posibilități și avea nevoie de bani”, a declarat Dj. Wanda pentru sursa citată.

Mai mult decât atât, tot în presa de scandal au apărut fotografii şi cu soţia lui Andrei Baciu, o tânără pe nume Ioana, care este la fel de preocupată de aspectul fizic ca şi ministrul propus, scriu cei de la voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi  Dacian Cioloş, primele explicaţii după ce l-a retras de la Sănătate pe „ministrul-fotomodel” VIDEO