Doi agenţi de pază din Capitală, găsiţi morţi într-o clădire improvizată în care lucrau

Doi agenţi de pază din Capitală au fost găsiţi morţi într-o clădire improvizată unde efectuau serviciul. Trupurile au fost transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) pentru a se stabili cauzele decesului, iar cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului Judecătoriei Sector 5, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
27 feb. 2018, 09:58
Doi agenţi de pază din Capitală, găsiţi morţi într-o clădire improvizată în care lucrau

Apropiaţii nu mai ştiau nimic de ei de câteva ore astfel că au mers să vadă dacă sunt în regulă. Cei doi bărbaţi au fost găsiţi fără suflare în baraca improvizată de la locul de muncă. Oamenii au chemat salvarea însă Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa celor doi bărbaţi. În baracă era şi o butelie pe care cei doi agenţi o foloseau să se încălzească, astfel că, cel mai probabil, cauza decesului acestora ar fi intoxicarea.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi au fost ridicate şi transportate la INML pentru a fi făcută necropsia. Poliţia a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru a afla cu exactitate cum au murit cei doi agenţi şi cine se face responsabil aceasta. Cercetarile vor fi continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului Judecătoriei Sector 5.

La adresa respectivă s-au deplasat şi reprezentanţi ai ITM.