Dosar penal pentru ucidere din culpă în urma accidentului cu şase victime de pe DN1

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului de pe DN 1 în urma căruia şase persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă seară, principala ipoteză luată în calcul fiind aceea că evenimentul a fost provocat de un tânăr care a vrut să se sinucidă.

28 sept. 2014, 16:56
Dosar penal pentru ucidere din culpă în urma accidentului cu şase victime de pe DN1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, ancheta desfăşurându-se sub directa coordonare a unui procuror.

Conform procedurilor legale, cele două maşini implicate în accidentul rutier vor fi supuse unor verificări specifice. Cele şase trupuri neînsufleţite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală (SML) Prahova în vederea efectuării necropsiei.

CITEŞTE ŞI Soţia şoferului mort în TRAGEDIA de pe DN1, în STARE DE ŞOC. S-a răzgândit în ultima clipă să rămână acasă

Potrivit reprezentanţilor SML, în urma necropsiei se va stabili dacă cei doi şoferi au consumat băuturi alcoolice iar dacă anchetatorii o cer, vor fi efectuate şi teste toxicologice.

Şase persoane au decedat, sâmbătă seară, pe DN 1, în zona Bisericii Călătorului, în urma impactului violent dintre două autoturisme, victimele fiind un tânăr de 28 de ani din Bucureşti şi alte cinci persoane din Câmpina, respectiv doi bărbaţi de 44 de ani, o femeie de 38 de ani, o tânără de 19 ani şi un băieţel de 11 ani.