Dragnea, despre PNL: Ei au o singură preocupare: ce face PSD şi să nu fie PSD. În rest, cu dl „Perdoiu”

Alianţa PSD+UNPR are o campanie liniştită, "cu ochii ţintiţi către oameni", a afirmat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea. De asemenea, liderul PSD nu a ratat ocazia de a trimite câteva săgeţi către PNL.

23 mai 2016, 11:58
Dragnea, despre PNL: Ei au o singură preocupare: ce face PSD şi să nu fie PSD. În rest, cu dl „Perdoiu”

„Noi stăm pe picioarele noastre, cu ochii ţintiţi către oameni şi uitându-ne direct în ochii oamenilor, că nu avem ce să ascundem. Ce visează Blaga noaptea şi vorbeşte a doua zi dimineaţa nu prea ne interesează, pentru că noi vrem să vorbim doar cu oamenii, cu cei de la PNL nu avem ce să vorbim, pentru că, în primul rând, nu vorbesc ei între ei şi, dacă faci greşeala să te iei după ce spune Blaga şi fără să aştepţi să vezi ce spune şi celălalt semi-preşedinte al PNL înseamnă că te ‘îmbeţi de cap’, cum spune un prieten de-al meu. Asta nu e aroganţă. Avem campania noastră liniştită, aşezată, prezentăm oamenilor ce vrem să facem. Ei au o singură preocupare: ce face PSD şi să nu fie PSD. În rest, cu dl ‘Perdoiu’…”, a declarat Dragnea, la sediul Alianţei PSD+UNPR sector 5, întrebat cum comentează afirmaţiile copreşedintelui PNL Vasile Blaga, conform cărora liberalii stau mai bine decât în sondajele PSD.

Candidatul Alianţei PSD+UNPR la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a dezminţit acele „informaţii” apărute pe surse conform cărora conducerea PSD nu l-ar susţine în totalitate pe candidatul la Primăria sectorului 5, Daniel Florea, şi că „exista anumite înţelegeri subterane cu fostul primar al sectorului 5”, scrie Agerpres.

„Vreau să contrazic cu fermitate aceste informaţii pe surse şi să spun cu toată convingerea că avem un singur candidat pentru sectorul 5, avem echipă puternică şi am văzut că este foarte bine primit în toate cartierele, este apreciat. Îl voi sprijini pe dl Daniel Florea în totalitate în calitate de primar general al Capitalei. (…) Până în acest moment sunt singurul candidat la Primăria Generală care a prezentat un program care porneşte de la situaţia actuală a Capitalei şi propune soluţii punctuale pentru toate domeniile”, a spus Firea.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat că PNL va câştiga alegerile locale din iunie pentru că are candidaţi foarte buni în toată ţara.

„Sunt două condiţii, cred eu, pentru a-ţi atinge obiectivele în alegerile locale: pe de-o parte, să ai candidaţi foarte buni, iar, pe de altă parte, cei pe care îi ai în funcţie să fi demonstrat că şi-au făcut datoria. şi aici realitatea este în favoarea PNL. (…) Au fost în aceşti 26 de ani zone din ţară pe care PSD le considera, şi era şi demonstrat la vot, ca bazine de vot necondiţionate pentru ei, mă refer la Moldova, la Oltenia. Lucrurile nu mai stau aşa, pentru că PSD nu a făcut nimic pentru oamenii respectivi. Ori eu pot să spun că vom câştiga cel puţin jumătate din capitalele judeţelor din Moldova. Iată un pronostic pe care totuşi îl dau. Nici în Oltenia lucrurile nu mai sunt aşa cum crede PSD, în favoarea lui”, a spus Vasile Blaga.