Fecioarele păşesc pe O NOUĂ CALE DE EVOLUŢIE! Citeşte sfatul zilei de 6 decembrie pentru zodia ta!

Fecioarele pasesc pe o noua cale de evolutie, insa inceputul nu va fi deloc usor. Orice desprindere de niste obiceiuri vechi, de o lume prafuita, dar draga sufletului, este dificila. Citeste sfatul zilei de 6 decembrie 2015 pentru zodia ta!

05 dec. 2015, 13:04
Fecioarele păşesc pe O NOUĂ CALE DE EVOLUŢIE! Citeşte sfatul zilei de 6 decembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Pleaca departe de casa daca energiile negative pun stapanire pe tine in fiecare clipa. Nu iti mai face nicio problema in legatura cu felul in care te saboteaza cei din jurul tau pentru ca scopul tau nu este sa fii jandarmul realizarilor tale. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

O amintire urata, dar foarte recenta, nu te lasa sa dormi. Ar fi bine sa accepti lucrurile asa cum sunt pentru ca nu mai poti schimba absolut nimic. Fereste-te de orice circumstanta care iti poate aminti de lucrurile ce te-au facut candva sa suferi. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cauti nod in papura la absolut orice si in felul acesta risti sa pierzi si ultimii oameni care au mai ramas pe aceeasi corabie cu tine. Potoleste-te si opreste-te din tendinta de a controla totul, mai ales ca uneori esti chiar si tu incoerent cu propriile tale idei. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

E soare pe strada ta azi. Simti ca ti se va intampla ceva minunat si nu stii cum sa explici asta. Al saselea simt nu da niciodata gres in cazul tau. Fii bucuros de razele energiei pozitive care vibreaza azi in sufletul tau mult incercat in ultima perioada. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Esti obligat sa lucrezi contratimp azi si asta joaca in defavoarea ta. Nu iti place ca cineva sa te preseze in mod continuu si te roade foarte tare ca nu ai curajul sa te impotrivesti. Spune ce te deranjeaza cu toate riscurile! Numarul norocos al zilei: 10.

Citeşte mai mult în Revista Teo