Fenomen paranormal la Mănăstirea Prislop. Ce s-a întâmplat cu o fată care a intrat în lăcaşul sfânt. "I s-au dat ochii peste cap şi.."

Publicat: Marţi, 26 Decembrie 2017 14:24 // Actualizat: Marţi, 26 Decembrie 2017 14:24 // Sursa: romaniatv.net

Mănăstirea Prislop este un loc unde mii de oameni merg la mormântul sfânt pentru a se ruga. În weekend-ul recent încheiat, s-a petrecut un incident incredibil, care a şocat mulţimea. O persoană care a asistat la întreaga scenă a povestit, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat acolo.

Foto: crestinortodox.ro

"O fată de 13 ani era cu un grup de colegi de şcoală, iar la un moment dat fetiţa a intrat în Mănăstirea Prislop. Fetiţa era perfect sănătoasă când a intrat în Mănăstire, când să iasă afară, imediat ce a trecut pragul Mănăstirii, pur şi simplu ochişorii fetiţei s-au dat peste cap, nu mai putea să-şi tină ochii jos, normal, numai întorşi în sus, aproape de tot.

Citeşte şi ARSENIE BOCA a profeţit executarea lui Nicolae Ceauşescu în ziua de Crăciun. "Nu o să apuce..."

Au sosit de la SMURD şi au zis că n-au mai văzut aşa ceva, nu i-a fost rău fetiţei, s-a putut comunica cu ea, dar ochişorii nu-i putea ţine normal, doar peste cap. Am stat o jumătate de oră lângă ea să-si revină cu ochii, dar eu am plecat şi ea tot aşa a rămas cu ochii. N-am mai văzut aşa ceva, doar în filme horror!", a povestit martorul Dan Nicolae, scrie cancan.ro.

Maior Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU "Iancu de Hunedoara", a explicat că incidentul nu a fost deloc unul grav. Şi că posibilele cauze ar fi fost căldura şi înghesuiala din Mănăstirea Prislop.

"A fost vorba de o fetiţă de 13 ani care a suferit o lipotimie, a fost preluată de echipajul SMURD, i s-a administrat oxigen, a fost monitorizată. Părinţii au refuzat transportul la spital", a precizat reprezentantul ISU.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Arsenie Boca manastirea Prislop pelerinaj Mănăstirea Prislop
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6669
RON
20 Oct
noapte 11 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H