Fiica Amaliei Enache, în braţele presupusului tată

Amalia Enache şi-a dus fetiţa încă de la începutul anului în America de sud. Micuţa Alma se pare că s-a obişnuit cu clima şi se bucură din plin de plimbările pe plajă împreună cu cel despre care s-a vehiculat că i-ar fi tată. O imagine a micuţei în braţele lui Claudiu Anghel, nimeni altul decât fostul coleg al ştiristei, a apărut pe o reţea de socializare.

13 mart. 2017, 15:11

Ultima imagine în care Alma (7 luni) este extrem de zâmbitoare pe plajă în braţele celui care a fost make-up artist la Pro tv vine parcă să ne convingă de faptul că cei doi îşi răsfaţă împreună copilul în calitate de părinţi.

Amalia Enache şi Claudiu Anghel, prieteni apropiaţi de mulţi ani

Prezentatoarea de la Pro TV şi-a dorit mult să devină mamă, iar planul i-a venit în minte într-o vreme în care era singură. Gurile rele au speculat că ştirista a vrut să-şi îndeplinească visul cu orice preţ şi ar fi apelat la bunul ei prieten Claudiu Anghel (31 ani), de profesie make-up artist, cu care ar fi rămas însărcinată prin fertilizare in vitro. Amalia și Claudiu n-au fost niciodată iubiți, dar au locuit multă vreme împreună la ea acasă. El și-a tatuat numele vedetei pe braț, ca o dovadă clară de dragoste. Claudiu s-a mutat, între timp, în America de Sud, iar prezentatoarea şi-a luat fetiţa, pe care a botezat-o a doua zi de Crăciun şi a plecat şi ea la căldurică, scrie click.ro.

Până acum, Amalia nu a oferit nici o informație despre tatăl copilului ei, dar ultima imagine pare că spune ceea ce până acum doar bănuiam. Bărbatul a scris în dreptul imaginii „Minha Alma” (n.r. Alma mea), ceea ce denotă că este foarte legat de bebeluş.

Citeşte şi Amalia Enache, în doliu. Anunţ trist pe Facebook