EXCLUSIV: Fratele Madălinei Manole face DEZVĂLUIRI incredibile: „I-am dat mesaje…”

Mărturii emoţionante ale fratelui Mădălinei Manole. El a declarat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru România TV, că tatăl lor, Ion Manole, se recuperează pe zi ce trece, după accidentul vascular pe care l-a suferit în vară. Marian Manole a dezvăluit şi că îl sună zilnic pe Petru Mircea pentru a se împăca.

10 oct. 2014, 17:43
EXCLUSIV: Fratele Madălinei Manole face DEZVĂLUIRI incredibile: „I-am dat mesaje…”

Tatăl Mădălinei Manole a trecut peste momentul de cumpănă pe care l-a avut, iar treptat se reface după accidentul vascular.

„Tata merge, iese din casă singur, vine la noi, îşi face treburile cotidiene, face multe lucruri, dar nu este ca înainte de accidentul vascular, e normal, urcă mai greu în autobuz, pentru că pe lângă accident are o mulţime de alte boli. Nu toate medicamentele sunt decontate, o reţetă poate să ajungă şi la câteva milioane, cu tot cu decontatul de la CAS, pentru că tata ia un pumnn de medicamente pe zi, am numărat, cred că sunt 16 pastile pe zi”, spune fratele Mădălinei.

Tatăl Mădălinei Manole, grav bolnav. A slăbit 12 kilograme într-o lună. FOTO ŞOCANT

În plus, fratele Mădălinei Manole spune că îl sună zilnic pe Petru Mircea însă acesta nu îi răspunde niciodată.

„I-am dat mesaje, doamnă dragă, şi i-am spus: fă tu primul pas şi demonstrează că eşti nevinovat, că n-ai nimic de ascuns şi că nu ţi-e frică de noi şi vino cu copilul la Ploieşti, la uşa mea sau uşa lor, n-o să-ţi dea nimeni în cap, n-o să te împuşte nimeni, n-o să te omoare nimeni! Poate că în momentul ăla inimile noastre de gheaţă se vor înmuia, sau poate vom uita sau vom lăsa ura deoparte”, a mai spus fratele artistei pentru România TV.

Marian Manole speră ca totuşi într-o zi să se facă lumină în cazul surorii sale.

Mădălina Manole s-ar fi sinucis pentru că avea cancer. Cine îi ştia secretul

„Dacă cineva din ţara asta, cu cap, un om puternic, va vrea să redeschidă cazul, atunci vom oferi toate datele pe care le avem, dar în rest dumneeavoastră credeţi că n-am vrea? Ne-am luptat cu morile de vânt 4 ani, iar tatăl meu şi mama mea sunt foarte bolnavi”, a declarat Marian.