Freacă-ţi degetul arătator ca să scapi de una dintre cele mai NEPLĂCUTE PROBLEME

Daca iti freci degetul aratator poti sa iti imbunatatesti starea de sanatate! Vezi de ce probleme neplacute te scapa aceasta tehnica inedita de presopunctura!

14 ian. 2016, 15:59
Freacă-ţi degetul arătator ca să scapi de una dintre cele mai NEPLĂCUTE PROBLEME

Acest deget este asociat, conform presopuncturei, cu stomacul si colonul. Asadar, daca freci sau masezi degetul aratator vei scapa de probleme de digestie, printre care si constipatia. Este, intr-adevar, o probleme de sanatate de care multi se rusineaza, dar este extrem de neplacuta si toata lumea ar vrea sa gaseasca o solutie.

Iata, daca freci degetul de la mana dreapta timp de 60 de secunde, vei reusi sa imbunatatesti digestia si sa scapi de constipatie. De asemenea, degetul aratator este legat si de rinichi, de aceea, prin masaj, timp de 60 de secunde, poti sa scapi de probleme de sanatate pe care le provoaca acest organ.

Tehnici de presopunctura: cum poti sa iti imbunatatesti starea de sanatate daca masezi degetele!

Daca masezi degetul mijlociu poti sa scapi de raul de masina, raul de inaltime sau de mare si poti sa scapi si de senzatia de greata pe care o experimentezi atunci cand ai emotii. Este nevoie sa masezi degetul mijlociu timp de 60 de secunde si te vei simti mai bine.

Degetul inelar este legat de probleme precum dureri de cap si ameteli. Ca sa scapi de ele, aplica presiune pe buricul degetului si vei vedea ca scapi de migrene si de senzatia de vertij.

Explicatia? Toate degetele sunt legate de anumiti nervi din corp care, atunci cand nu functioneaza corespunzator, ne afecteaza sanatatea si ne dau o stare generala negativa. Ei bine, prin masarea acestor puncte cheie aflate in degetele de la maini, reusim sa alungam aceste probleme.

Mai multe detalii, pe revista Teo