Gabriela Cristea a izbucnit în direct: „Nu mai vreau violenţă”

Gabriela Cristea a fost scoasă din sărite de doi concurenţi ai emisiunii pe care o prezintă. Cei doi bărbaţi au fost extrem de violenţi verbal unul cu celălalt, iar prezentatoarea s-a sesizat şi a luat imediat măsuri.

09 mart. 2016, 14:49
Gabriela Cristea a izbucnit în direct: „Nu mai vreau violenţă”

Gabriela Cristea a intervenit şi a spus că nu vrea să mai vadă violenţă aşa că i-a poftit pe cei doi să părăsească platoul de televiziune, dar nu înainte de a le da câteva sfaturi celor rămaşi în emisiune. „Lucrul pe care nu-l accept sub nicio formă pe lumea această este violenţa. Şi vă mai spun un lucru. Dacă doi bărbaţi sunt violenţi unul cu celălalt mai devreme sau mai târziu vor fi violenţi şi în familia lor. Iar oamenii trebuie să fie suficient de conştienţi încât să se controleze. Nu mai vreau violenţă”, a declarat Gabriela Cristea la Kanal D.

Prezentatoarea Tv şi Marcel Toader au divorţat cu mare tam-tam, Gabriela Cristea acuzându-l pe acesta de violenţă domestică. „A, si poate maine le povestesti si cum ai dat in mine in ziua de Craciun si cum ai sunat imediat un prieten ca sa ma injuri in fata lui. Apropo, daca te apuci sa spui adevarul, s-ar putea sa ai subiecte pentru cele trei luni de contract abia semnat. Vezi ca ti-a ramas acasa caietul galben cu mesajele noastre, daca ai sa-l citesti o sa mai ai si alte subiecte pentru emisiuni si tot acolo ai sa descoperi ca stiu sa spun si ti-am spus “imi pare rau”, chiar si cand nu era cazul. Daca vrei, poti sa te consiliez pe viitor cu privire la fabricarea subiectelor pentru presa”, se arată într-un mesaj trimis de Gabriela Cristea către Marcel Toader făcut public. Cei doi se află acum în proces.