Gigi Becali, dat în judecată de FRF

Răzvan Burleanu, şeful FRF, a anunţat că forul pe care îl conduce îl va da în judecată pe Gigi Becali, după declaraţiile făcute de acesta după Adunarea Generală.

01 iun. 2017, 14:42
Gigi Becali, dat în judecată de FRF

Gigi Becali i-a jignit pe cei care au votat şi pe Răzvan Burleanu după Adunarea Generală a FRF, în care au fost stabilite criteriile pe care candidaţii la funcţia de preşedinte trebuie să le îndeplinească.

GIGI BECALI a pierdut un nou proces cu ARMATA. Ce se întâmplă cu MARCA STEAUA

„Pe mine ştiţi ce m-a enervat la Burleanu? Faptul că a băgat acea regulă că nu ai voie să candidezi la preşedinţia FRF dacă nu ai activat doi ani în ultimii cinci. Păi, tu ai candidat de afară şi aşa ai ieşit şi acum vii cu metodele astea leninisto-marxiste care sunt periculoase? Are obrăznicia asta extrem de periculoasă”, a declarat Gigi becali.

„Eu sunt obişnuit cu astfel de declaraţii din partea domnului Becali, dar cele făcute împotriva membrilor federaţiei m-au deranjat extrem de mult şi îl vom da în judecată”, a răspuns Burleanu.

Burleanu nu are nici o emoţie în privinţa viitorului proces cu Becali. Este convins că FRF va avea câştig de cauză:  „M-am obişnuit să le câştig pe cele mai multe dintre ele. N-am stat să le contabilizez, dar probabil o să prezentăm o statistică a acestor procese”.