Gigi Becali, implicat într-un nou SCANDAL. Totul a plecat de la BANI

Gigi Becali are din nou probleme în justiţie. Finanţatorul celor de la FCSB a fost chemat în faţa judecătorilor într-un dosar în care a pierdut deja prima bătălie.

15 oct. 2017, 07:41
Gigi Becali, implicat într-un nou SCANDAL. Totul a plecat de la BANI

Gigi Becali a fost citat la Curtea de Apel Bucureşti într-un dosar deschis de Florin Talpan care a câştigat deja lupta de la Tribunal. În dosarul respectiv, Gigi Becali a fost obligat să plătească 3.000 de euro cu titlu de daune morale, însă sentinţa a fost atacată atât de latifundiar, cât şi de jurist.

Ministerul Apărării, control la CSA Steaua: Veşti proaste pentru Gigi Becali

„Admite în parte acţiunea. Obliga pe pârât la plata, către reclamant, a sumei de 3.000 euro, reprezentând despăgubiri pentru daune morale. Cu drept de apel, în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la tribunalul Bucureşti”, este sentinţa atacată atât de Talpan, cât şi de Becali.

Răsturnare de situaţie. Gigi Becali câştigă procesul cu Florin Talpan, juristul CSA Steaua

Acesta nu este singurul proces aflat pe rol al lui Gigi Becali. În unul dintre dosare, acesta a cerut să fie modificată cartea funciară care vizează un teren de milioane din Pipera. Cap de listă în procesul deschis de latifundiarul din Pipera este Patriarhia Română, prin Mănăstirea Christiana, apoi MAE, DRPCIV şi Agenţia de Cadastru. Într-un alt proces, Gigi Becali a solicitat blocarea conturilor Primăriei Capitalei, ca să-şi recupereze banii pentru un teren luat de instituţia amintită, pentru construirea Pasajului Pipera. Gigi Becali trebuie să primească despăgubiri în valoare de 934.621 de euro, după cum au decis magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.