HOROSCOP 1 MAI: Ce v-au rezervat astrele de Paşte

Horoscop 1 mai, astrele sunt blande cu unele zodii astazi, insa unii nativi trebuie sa tina cont de anumite situatii care le apar. Astrologii spun ca prima zi de Paste aduce decizii de ultima ora

01 mai 2016, 06:30
HOROSCOP 1 MAI: Ce v-au rezervat astrele de Paşte

Horoscop 1 mai 2016 – Afla ce ti-au pregatit astrele pentru prima zi din luna mai si prima si de Paste

Berbec

E o placere sa ai alaturi de tine oameni care cred in aceleasi idealuri si care doresc sa atinga acelasi scop. Adunati-va fortele la un loc, deoarece sansele unei reusite cresc daca fiecare isi aduce contributia in mod echitabil. Nimeni nu sta pe margine asteptand ca ceilalti sa lucreze pentru el, ci, in tandem sau in grup, puteti construi mult mai bine si mai trainic planul din care fiecare, mai apoi, va avea ceva de castigat. Dialogul merge struna, ca atare pune mai mult accent pe prietenie, pe adunarea tuturor in jurul unei mese pentru a gasi o idee care sa multumeasca pe toata lumea. Azi, visele se implinesc mai usor in doi, in trei, in mai multi!

Taur

Ai sufletul impovarat de sentimente greu de exprimat. Parca ceva lipseste pentru a putea spune ca esti fericit si ti se citeste pe chip suferinta. Norocul tau vine prin intermediul unei persoane dragi care iti arata prin gesturile sale de afectiune cat de mult te iubeste si incearca sa-ti abata gandul de la problemele tale. Nu are rost sa-l obosesti cu necazurile tale, deci accepta propunerile sale de a te ocupa si de altceva, mult mai placut.

Gemeni

Orice ar fi, tu ramai amabil si prietenos cu cei din jur, chiar si cand ei se razboiesc de la orice. In ciuda raspunsurilor agresive care vin de la ceilalti, reusesti sa-ti pastrezi calmul si diplomatia, astfel incat sa nu cazi in plasa lor. Unii iti vorbesc cu rautate, impulsivi in exprimare, dar tu te dovedesti a fi un munte de toleranta, impotriva nervilor lor, incat i-ai putea dezarma mai repede. Ei abia asteapta sa te faca sa-ti pierzi cumpatul, dar nu le vei oferi satisfactie, ci stai neclintit la toate atacurile lor violente.

Rac

Familia e cea mai mare bucurie a ta si te simti excelent acasa, inconjurat de oamenii cei mai importanti pentru sufletul tau. Are loc un eveniment care aduna rudele la un loc, de parca ai fi in centrul atentiei, deci profita din plin de atmosfera de sarbatoare care se resimte. Ce-ti poti dori mai bun si mai frumos decat ceea ce ti se ofera generos pe tava? Gesturile de afectiune sunt la cote maxime, orele petrecute in familie sunt de mare pret iar inima ta se incarca de o energie pozitiva care te va ajuta sa treci peste toate zambind! Bucura-te de auspiciile bune ale acestei zile!

Leu

In loc sa ai parte de o zi linistita, departe de conflicte, iata ca motive de cearta apar si azi, de parca unii uita ca disputele nu au ce cauta in atmosfera tihnita de sarbatoare. Nu ai parte de companioni prea veseli, ci unii tensioneaza totul cu modul lor otravit de a privi lucrurile. Nimic nu le convine, totul merge pe dos, totul e motiv de critica si de suparare, si, in asemenea atmosfera, cum sa incepi tu sa le vorbesti de liniste si pace spirituala? Te vor lua si pe tine in vizor, incat nu scapi fara un perdaf, meritat sau nu. Fa abstractie de astfel de oameni, care isi pot strica tihna pascala sau duminicala.

Citeste continuarea pe huff.ro