Horoscop 23 decembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

Horoscop 23 decembrie 2015: ce v-au rezervat astrele cu câteva zile înainte de Crăciun. 

22 dec. 2015, 15:33
Horoscop 23 decembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

Horoscop 23 decembrie 2015 – Berbec

Ai construit pana acum o strategie detaliata, dar a venit momentul sa pui mana pe unelte si sa si construiesti ceea ce ai creat la nivel teoretic. Nu ajunge doar sa vorbesti despre ceea ce vrei sa atingi, nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi si sa spui ce bine vor iesi toate (e buna si aceasta atitudine, fara indoiala, ca motor principal de actiune), dar e vremea sa iti pui spiritul de intreprinzator mai serios la treaba. Munceste, pune umarul, transpira, cladeste, fa ceva, pentru ca telul tau cel mai important poate fi atins numai prin munca. Nimeni nu vine sa-ti puna in traista ce ai nevoie, ci totul se ridica prin eforturi proprii, si pentru tine a venit vremea sa faci! Esti sustinut sa duci la capat ceea ce deja vezi materializat cu ochii mintii.

Horoscop 23 decembrie 2015 – Taur

Dedica-ti aceasta zi intimitatii si senzualitatii, pentru ca cel drag are mai multa nevoie de compania ta. Orele petrecute in doi vor fi sursa celor mai frumoase momente de pasiune, pentru ca va dati amandoi seama cat de rar va oferiti unul altuia asemenea atmosfera intima. Poate fi o zi sau o noapte cu o incarcatura cu totul speciala in cuplu, de parca ar fi prima voastra intalnire romantica sau prima declaratie de dragoste intre patru ochi care poate deveni startul catre o idila ca-n filme. Fii darnic in gesturi de tandrete si semne de pasiune, pentru ca amandoi visati la fericire. O puteti atinge chiar azi!

Horoscop 23 decembrie 2015 – Gemeni

Credeai ca nimic nu mai inainteaza? Te inseli! Chiar daca ai fi tentat sa spui ca esti prins intr-un punct mort de la care nimic nu se mai misca, vei vedea ca zicala aceea cu toate la timpul lor se potriveste de minune situatiei de fata. Da, poate acum stai pe loc., dar e doar o perioada de platou care, desi nu aduce nimic nou, e ragazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie, ca sa te pregatesti pentru ceea ce urmeaza. Vei vedea ca exista un plan undeva acolo sus in care era decis momentul cel mai potrivit pentru ce e mai bun in viata ta, ca atare ceea ce tu consideri acum a fi un blocaj, nu e decat linistea de dinaintea furtunii. Curand, totul va reporni in forta, descoperind ca timpul insusi e o energie si trebuie sa te folosesti de ea in mod constructiv. Stai pe loc, dar nu stai degeaba!

Citeşte mai multe pe revista Teo