Horoscop 29 decembrie 2017 pentru toate zodiile: probleme înainte de weekend

Află ce-ți rezervă astrele azi!

29 dec. 2017, 06:54
Horoscop 29 decembrie 2017 pentru toate zodiile: probleme înainte de weekend

BERBEC:

Berbecii vor să dea impresia că nu suferă că sunt singuri, însă nimeni nu știe ce se află de fapt în sufletul lor. Ar fi mai bine dacă s-ar concentra asupra domeniului financiar și și-ar plăti datoriile până la sfârșitul anului.

TAUR:

Povestea de dragoste pe care taurii o au deja va înflori din nou și flacăra pasiunii va fi mai prezentă ca niciodată. Acești nativi ar trebui să fie atenți la cheltuieli pentru că au cheltuit mult în ultima perioadă.

GEMENI:

Gemenii ar trebui să aibă grijă de ei azi pentru că sunt slăbiți și sănătatea le este pusă în pericol. Pe plan financiar, gemenilor le merge bine pentru că știu să fie cumpătați și să economisească.

RAC:

Acești nativi se pot îndrăgosti la prima vedere de o persoană nepotrivită care le va da mai târziu bătăi de cap. Ar fi bine dacă racii s-ar abține de la cheltuieli extravagante azi.

LEU:

Azi este ziua perfecta ca leii să-și pună ordine în gânduri și să revină la sentimente mai bune cu partenerul de viață. Nu sunt cumpătați în acțiuni, însă și vor cheltui mulți bani fără să-și dea seama.

FECIOARĂ:

Acești nativi vor face azi tot ce le stă în putință pentru a-și proteja partenerul, însă își doresc și ei să fie răsfățați și apreciați mai mult. Tot pentru partener vor cheltui sume mari de bani.

BALANȚĂ:

Se anunță certuri și multe conflicte în cuplu. Nu balanțele vor fi de vină, ci partenerul care va deveni din ce în ce ma cicălitor. Veniturile acestor nativi sunt constante și cheltuielile la fel, de aceea nu au probleme financiare.

SCORPION:

Deși relația acestor nativi nu este roz, azi vor realiza că iubirea dă vieții lor un alt sens. Ar trebui să se odihnească și să fie atenți la cât de mult cheltuie.

SĂGETĂTOR:

Săgetătorii vor primi sfaturi de la persoana pe care o iubesc cel mai mult, însă nu consideră că sunt cele mai bune. Acest lucru îi face pe acești nativi să-și pună niște semne de întrebare în privința relației pe care o au.

CAPRICORN:

Capricornii vor avea de suferit azi pentru că partenerul de viață este nepăsător, ceea ce nu le convine deloc. Trebuie să muncească și mai mult pentru a-și plăti datoriile.

VĂRSĂTOR:

Prietenii le vor atrage atenția acestor nativi în legătură cu comportamentul persoanei iubite. Ei consideră că nu se comportă cum trebuie și că nu-i merită. Totuși, decizia trebuie luată de vărsători.

PEȘTI:

Este posibil ca acești nativi să-și întâlnească sufletul pereche azi. Totul poate porni doar de la o singură privire. Pe plan financiar, peștii o duc mai bine ca niciodată.