Horoscop 6 ianuarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 6 ianuarie 2016: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

05 ian. 2016, 12:38
Horoscop 6 ianuarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Berbec

Tii in adancul sufletului o mare suferinta, o dezamagire pe care nu ai reusit pana acum s-o alungi, dar fii atent azi la semnalele care vin spre tine. Poate fi exact leacul de care aveai nevoie pentru a repara problema, pentru a te elibera de acel stres, pentru a-ti recapata finalmente linistea si buna dispozitie. Stateai ca pe ghimpi in asteptarea unui miracol care azi ar putea ajunge la tine sub diverse forme: o veste buna, o sansa de impacare cu cineva, o rezolvare tardiva la o problema mai veche, deci nu-ti turna cenusa in cap pentru cine stie ce esec care te macina, pentru ca solutiile vin de unde nici nu te astepti. Te vindeci de suparare si pesimism, ca prin farmec!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Taur

Merita sa intri in competitia de idei care se naste azi, pentru ca vei descoperi o multime de pareri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, desi tensiunea creste cu fiecare replica dura care este spusa de participanti, caci vei vedea ca toate aceste opinii diametral opuse se vor lega intr-o directie comuna si constructiva. Oricare ar fi subiectul pe marginea carora se nasc atatea controverse, ai si tu un cuvant de spus peste toate, tot asa cum ai si ceva nou de invatat din ce auzi.

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Gemeni

Nu te apuca de sarcina pe care o ai azi in plan fara sa fii sigur ca ai inteles perfect ce ai de facut. Din graba, ca sa nu pierzi timpul, ai fi tentat sa pornesti fara sa te informezi suficient si vei da piept cu un moment critic ce te poate intoarce inapoi. Este un plan dificil, nu se ajunge repede sau usor la rezultate, dar daca te documentezi cu seriozitate si cantaresti atent ce ai de facut, pe ce resurse te bazezi si cu ce strategie pleci la drum, lucrurile vor progresa foarte bine. Greu e sa iei startul, pentru ca, pe urma, vor merge de la sine, dar nu porni pana nu ai studiat problema pe toate fetele. Se pot ascunde multe aspecte subtile in spatele aparentelor!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Rac

Iubirea nu trebuie sa fie pasiva, calma, in care doar sa astepti sa ti se ofere ce ai nevoie, ci e un schimb continuu de emotii, de sentimente, de servicii oferite unul altuia. Implica-te mai mult, si cel drag ofera multe dar totodata pretinde si de la tine sa oferi mai mult, deci nu fi nici comod, bucurandu-te doar de darurile sale, nici egoist, asteptand sa fii doar tu onorat, rasfatat, luat in seama. Ceea ce iti place tie ii place si celuilalt, ca atare participa si tu cu aceleasi resurse la jocul iubirii. Vei vedea ce efecte fantastice are reciprocitatea, cooperarea, dialogul sincer si schimbul echitabil de gesturi frumoase. Primesti – daruiesti, dar si invers!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Leu

Ai o suma de bani la dispozitie, dar nu o poti canaliza intr-o singura directie ca sa scapi de o plata mai consistenta, ci trebuie s-o dramuiesti in asa fel incat sa acoperi mai multe puncte de pe pista de datorii ale acestei perioade. Daca e vorba de sosirea unor bani care ti se cuvin, si acestia vin cu taraita, nu toti deodata ca sa poti simti ceva de pe urma lor. Venind putin cate putin, practic se si duc imediat. Ideal ar fi daca gasesti brusc o a doua sursa de venit pentru ca da, se poate intampla azi si o asemenea minune!

Citeşte mai multe, pe revista Teo