Horoscop 7 decembrie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele în prima zi a săptămânii

Horoscop 7 decembrie 2015: Citiţi previziunile astrale pentru luni.

07 dec. 2015, 03:55
Horoscop 7 decembrie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele în prima zi a săptămânii

Horoscop 7 decembrie 2015 – Berbec

Fii ferm pe pozitie si fii pregatit sa spui cat se poate de sigur pe tine: start! Da, esti in fata unui nou inceput, a unei noi etape din viata ta, si se presupune ca ai acumulat pana acum experienta si cunostintele necesare pentru a face o alegere de bun augur. Esti constient ca sunt si altii in preajma ta care asteapta aceasta decizie sau care depind de ea, tocmai de aceea nu ai voie sa gresesti, sa te indoiesti, sa te razgandesti. Ai ales ceva? Perfect, tine-te de asta si du-o pana la capat. E doar un inceput de aventura, nu te astepta la rezultate imediate, dar important e cum iei startul: increzator, sigur, informat, dornic de schimbare!

Horoscop 7 decembrie 2015 – Taur

Iubirea e un schimb continuu de daruri, deci nu te multumi numai cu a savura tot ce are partenerul sa-ti ofere cu prisosinta. Sigur ca e minunat sa te lasi rasfatat in gesturi de tandrete si de bunatate, dar nu uita cat de important e sa si dai la fel de mult inapoi. Fii un tovaras cu drepturi si obligatii egale in relatia pe care o dezvolti, schimband permanent cu celalalt sfaturi, idei, emotii, energii pozitive. Nu sta cu mainile in san cufundat in marea iubire a celuilalt si vino si tu in completarea lui si ai sa vezi ce minunat evolueaza iubirea voastra cand vasliti in acelasi sens, in acelasi ritm, investind aceleasi resurse de iubire. Dai si primesti si o faci cu bucurie!

Horoscop 7 decembrie 2015 – Gemeni

Iubirea te mai face uneori sa te si indoiesti, dar probabil suspiciunea ta e legata de capacitatea ta de a te face inteles, de a-ti exprima corect sentimentele. S-a infiltrat un pitic mic de teama in inima ta – oare ma iubeste, oare pot pierde aceasta iubire? – si preferi sa taci decat sa spui ceva care sa strice. Lasa frica la o parte si, daca ai ceva pe suflet, spune cu incredere! Celalalt e acolo ca sa te completeze si sa te ajute sa scapi de aceste temeri inutile, iar dragostea pe care o are el de oferit poate fi sursa perfecta pentru tine, pentru a te cufunda si mai serios in relatia voastra. Da, ai nevoie si de sustinere si de dovezi concrete in iubire, dar de data aceasta nu ai motive sa le ceri. Iubeste cu curaj!

Horoscop 7 decembrie 2015 – Rac

Nu te lasa coplesit de un banal hop prin care ai mai trecut de o suta de ori inainte. Ramai concentrat pe scopul tau cel mare, constient ca piedicile sunt absolut firesti in urcusul oricarui om catre visele sale. Nu ele conteaza, ci ambitia pe care o pui in joc, determinarea pe care o scoti la lumina, curajul de a confrunta piedicile cu incredere deplina in tine. Fii pregatit pentru orice, pentru ca poti orice, la urma urmei, deci nu te impacienta ca apar astfel de situatii. De cate ori nu ai mai trecut prin asa ceva inainte si ai razbit cu brio? Ai rabdare cu tine si vei depasi totul cu succes!

Horoscop 7 decembrie 2015 – Leu

Esti tras in prea multe directii si e normal sa te ajunga si pe tine la un moment dat oboseala, dar nu-ti poti permite inca o pauza. Faci tot posibilul sa te imparti echitabil intre mai multe planuri care cer enorm de la tine, si totul cu pretul epuizarii tale fizice, mentale, psihice. Nu te lasi pana nu duci la indeplinire ce ai inceput si abia dupa aceea te poti gandi la o zi libera, dar totusi gandeste-te la limitele tale. Nu exagera, nu cere de la tine mai mult decat poti duce, ca sa nu clachezi cand ti-e lumea mai draga. Invata sa stabilesti urgente, prioritati, termene, si sa te ocupi de fiecare separat, nu concomitent!

Citeşte mai multe pe revista Teo