HOROSCOP: Află cât de mult vei trăi în funcţie de zodie

HOROSCOP: Astrele influențează într-o mare măsură felul în care trăim, dar și cât trăim. Cu toate acestea, datele oferite de astrologi sunt doar orientative.

27 oct. 2014, 16:52
HOROSCOP: Află cât de mult vei trăi în funcţie de zodie

Berbec

Ești o fire extrem de impulsivă, fapt pentru care obișnuiești să iei decizii fără să stai prea mult pe gânduri. Ai tendința să mergi până la epuizare, motiv pentru care vei trăi doar până în jurul vârstei de 75 de ani.

Taur

Îți dorești ca toate lucrurile pe care le faci să iasă așa cum îți dorești, ceea ce înseamnă că de cele mai multe ori te consumi energetic. Cu toate acestea, poți prinde frumoasa vârstă de 70 de ani dacă ai puțină grijă de sănătatea ta.

Gemeni

Ești o fire extrem de visătoare, ceea ce poate fi un lucru rău când vine vorba de sănătatea ta. Din această cauză, poți fi predispus la diverse accidente. Cei care au grijă de sănătatea lor, trec peste vârsta de 50 de ani.

Rac

Nativul din zodia Rac este unul dintre cele mai longevive semne zodiacale, chiar dacă viața le este presărată cu multe obstacole și greutăți. Cei mai mulți raci prind frumoasa vârstă de 90 de ani.

Leu

Ai toate șansele să depășești vârsta de 90 de ani dacă ești precaută și te ferești de pericolele care te pândesc. Cu cât îți ții mai mult în frâu pornirile, cu atât vei avea o viață mai lungă și mai fericită.

Fecioară

Obsesia ta pentru sănătate te va ajuta să ții departe de tine afecțiunile care îți pot subrezi organismul din vreme. De aceea, poți ajunge chiar la vârsta de 80 de ani, însă dacă nu ai grijă de tine, riscul de a muri la vârsta de 50 de ani este destul de mare.

Balanță

Cu toate că nu te poți lăuda cu o sănătatea de fier, odată ce ți-ai găsit echilibrul ai șanse foarte mari să prinzi vârsta de 100 de ani. Pentru tine, o viață echilibrată înseamnă să ai pe cineva alături, care să te susțină.

Scorpion

Ai o intuiție remarcabilă, cu ajutorul căreia reușești să treci ca prin urechile acului peste toate pericolele car te pândesc. Cu toate acestea, astrologii susțin că vârsta la care poți ajunde este de 65 de ani.

Săgetător

Ești o fire aventurieră și-ți place să trăiești din plin. Cu toate că ești predispus la accidente, treci peste pericole și nu te lași doborât de problemele vieții. De aceea, ai șanse mari să trăiești până la vârsta de 90 de ani.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei