Horoscop aprilie 2016. Cumpenele tale în funcţie de zodie

Nativa din Vărsător traversează o perioadă foarte agitată, lucru care sporeşte riscul de accidentări atât ca pieton, cât şi ca şofer.

03 apr. 2016, 05:36
Horoscop aprilie 2016. Cumpenele tale în funcţie de zodie

BERBEC

Nu vei întâmpina cumpene luna aceasta, şi totul pare că merge bine pe toate planurile. Singurul stres pe care îl vei avea în această perioadă va fi faptul că nu te organizezi cum trebuie şi astfel poţi întâmpina mici probleme de sănătate.

TAUR

Îţi vei face prea multe speranţe cu privire la o relaţie la început de drum. Din păcate aşteptările tale sunt prea mari şi vei fi dezamăgită. Chiar dacă ai multă energie în această perioadă, vei sfârşi extenuată.

GEMENI

Relaţia amoroasă în care eşti implicată este destul de instabilă şi se află într-un moment de cumpănă în ciuda eforturilor tale de a o salva. Chiar dacă speranţa moare ultima, este deja prea târziu ca să mai salvaţi ceva. Psihicul tău este la pământ.

RAC

Luna aceasta vei întâmpina probleme cu banii însă vei reuşi cu multe eforturi să-ţi salvezi pielea. Stresul cauzat de aceste lipsuri îţi va crea probleme minore de sănătate.

LEU

Încearcă să nu te impui prea mult în faţa iubitului tău şi să nu-i forţezi mâna cu privire la o decizie importantă. Se pare că planurile voastre nu coincid, însă trebuie să rămâi cât de calmă poţi.

Citeşte mai multe pe eva.ro