HOROSCOP CASSANDRA: Se anunţă o săptămână cu veşti bune din Casa Banilor. O zodie are parte de o nouă cucerire

HOROSCOP CASSANDRA. Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie, edeţi cine are noroc în dragoste, cine are portofelul plin, cine fluieră a pagubă săptămâna viioare.

04 aug. 2018, 09:41
HOROSCOP CASSANDRA: Se anunţă o săptămână cu veşti bune din Casa Banilor. O zodie are parte de o nouă cucerire

BERBEC 21.03-20.04: Accentul se pune pe casa, familie si viata personala. Va simtiti plini de energie pozitiva si va canalizati toate fortele catre implinirea dorintelor creative si in special catre hobby-ul preferat. Fiti rabdatori cu prietenii, deoarece s-ar putea sa apara câteva resentimente ce nu-si au rostul.

TAUR 21.04-21.05: Va ocupati timpul cu numeroase discutii cu prietenii, vecinii si rudele. Multi dintre dumneavoastra redecorati sau faceti mici reparatii prin casa, care implica si acestea niste discutii. In weekend se anunta o schimbare si sunteti pregatiti pentru actiune.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti mândri de ceva si veti dori sa aratati tuturor de ce sunteti in stare. Din punct de vedere financiar va permiteti sa faceti câteva achizitii consistente. Multi dintre dumneavoastra puteti câstiga bani frumosi din vânzari, scris sau negocieri.

RAC 22.06-21.07: Entuziasti si optimisti, porniti in aceste zile sa realizati ceva bun si util pentru dumneavoastra si cei dragi. Sunteti preocupati de afaceri si comert.  Nu duceti lipsa nici de inspiratie, mai ales ca de pe urma aceasta puteti obtine sume frumusele. Este o saptamâna prielnica pentru excursii si distractii. Profitati!

LEU 22.07-22.08: Va doriti sa impartasiti vremurile bune cu prietenii si sa va distrati in vacanta. Este un moment prielnic pentru reinnoirea garderobei si nu va va opri nimic sa achizitionati câteva lucruri pentru cei dragi. Incepeti sa va gânditi cum puteti sa beneficiati de pe urma unei tranzactii imobiliare importante. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Desi va place sa socializati cu ceilalti, va doriti sa va gasiti linistea interioara. In weekend s-ar putea sa va intâlniti cu cineva asemanator dumneavoastra si cu care sa incheiati o afacere ce se va dovedi profitabila. Mare atentie insa la semnarea actelor.

BALANTA 23.09-22.10: Este o saptamâna perfecta pentru a cere ceva sefilor sau unui parinte. Faceti-va planuri mai indraznete, mai ales daca asta implica bani sau va este stimulat venitul. Este vremea sa faceti ceva pentru a va acoperi cheltuielile.

SCORPION 23.10-21.11: Va straduiti sa faceti tot ce va sta in puteri pentru a calatori si afla cât mai multe lucruri inedite. Daca nu puteti evada, atunci mai bine explorati propriul oras, inscrieti-va la un curs sau discutati cu oameni fascinanti. Incercati sa iesiti din rutina de catifea in care leneviti.

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceste zile puneti accent pe bani si pe proprietati. Bogatia la care va gânditi poate cuprinde o mostenire sau o proprietate in comun cu altcineva. Poate primiti o mostenire neasteptata. Oricum, apare ceva care pâna acum  a fost ascuns. Profitati de sansele care se ivesc.

CAPRICORN 22.12-19.01: Inca mai simtiti nevoia de repaus si sa dormiti mai mult. Acum aveti cea mai buna ocazie din tot parcursul anului pentru a clarifica anumite probleme cu prietenii, partenerii sau unul dintre apropiati. Relatiile sunt importante pentru dumneavoastra si nu este neaparat nevoie sa schimbati ceva.

VARSATOR 20.01-18.02: Va gânditi sa gestionati mai bine responsabilitatile si din acest motiv va straduiti sa fiti eficienti si va perfectionati tehnicile. Nu trebuie sa va opriti la primul obstacol. Aveti suficienta energie pentru a atinge cele mai ambitioase obiective.

PESTI 19.02-20.03: Iesiti si petreceti!, iata motto-ul dupa care functionati in aceasta saptamâna. Va simtiti liberi si vreti mai mult romantism in jurul dumneavoastra. Puteti chiar sa incepeti o relatie cu cineva dintr-o alta cultura. Dulciurile par sa va ispiteasca mult. Atentie la inghetata!