Horoscop. Cât de gospodină eşti, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Nativa din Balanţă trece de la o extremă la alta, uneori munceşte pe rupte, alteori nu ar face absolut nimic.

10 nov. 2015, 10:28
Horoscop. Cât de gospodină eşti, în funcţie de zodia ta

SCORPION

Îţi place să fii gospodină şi simţi că nu ai putea să fugi de această responsabilitate atât timp cât eşti femeie. Eşti o familistă convinsă şi faci tot ce poţi pentru a-i face pe cei dragi să se simtă bine, fără să aştepţi nimic la schimb. Nu suporţi să stai în mizerie şi eşti adepta gătitului acasă.

SĂGETĂTOR

Eşti uşor superficială şi faci treburile gospodăreşti mai mult de gura altora. Nu te chinui deloc ca lucrurile să iasă bine, de aceea acest lucru nici nu se întâmplă de obicei. Dacă eşti o persoană bogată, atunci cu siguranţă îi vei plăti pe alţii să îţi facă curăţenie, iar mesele le vei lua în oraş.

CAPRICORN

Nu pui suflet în ceea ce faci, însă faci curăţenie şi mâncare pentru că nu ai putea trăi altfel. Duci un stil de viaţă sănătos şi asta te obligă să faci pe gospodina, însă te simţi uşurată atunci când te invită mama la masă în weekend ori vine chiar să îţi facă puţină ordine prin casă.

VĂRSĂTOR

Nu eşti deloc gospodină, iar stilul tău de viaţă este mai mult haotic decât organizat. Mănânci ce apuci şi de cele mai multe ori cumperi ceva gata făcut. De curăţenie fugi cât te ţin picioarele şi laşi pe alţii să se ocupe de asta. În cazul în care locuieşti singură, casa ta este cu siguranţă un dezastru!

Citeşte mai multe pe eva.ro