Horoscop complet joi, 10 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de 10 iulie este benefică pentru majoritatea nativilor, în ciuda faptului că se pare că există tensiunii la care unii dintre ei sunt supuşi, mai ales la locul de muncă. Pentru toţi nativii, surprize din partea apropiaţilor.

10 iul. 2014, 06:22
Horoscop complet joi, 10 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 10 iulie
 
Berbecii dau dovada de multa rabdare in gestionarea unor situatii complexe, iar acest lucru le ajuta sa se implice, dar fara sa fie neaparat raspunzatoare de finalitate. Acest lucru le determina sa se simta parte a ceva, le aduce aprecieri din partea unor persoane cu putere de influenta, dar le fereste de raspunderea esecului. Astfel ca Berbecii cresc in ochii multora si sunt perfect constiente de acest lucru. Trebuie sa aiba, insa, grija sa nu li se urce la cap!

Citeşte şi HOROSCOP. Ce pereche ţi se potriveşte în funcţie de luna în care te-ai născut

TAUR – horoscopul zilei de joi, 10 iulie
 
Taurii dau impresia ca se scalda intr-o stare de bine, de detasare de probleme de zi cu zi, cel putin in ochii celorlalti. In realitate, ei se scufunda in propriile ganduri negre care le afecteaza capacitatea de a percepe obiectiv evenimentele din jurul lor. Oboseala emotionala si cea psihica reprezinta mari incercari pentru Tauri, dar si mari obstacole in progres. Trebuie sa-si redobandeasca linistea.

Citeşte şi HOROSCOP: Limbajul trupului în funcţie de zodie

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 10 iulie
 
Desi, in mod normal, Gemenii nu fug de situatii incomode, chiar gasesc o anumita placere “bolnava” in a jongla cu relatii incordate, mai ales atunci cand isi asuma riscuri, astazi, nativii acestei zodii nu se simt in stare sa se angajeze in niciun fel de conflict, nici macar intr-unul “tacit”. Gemenii se scufunda in propriile pasiuni si temeri, capacitatea lor de introspectie fiind la maximum. Este momentul ideal de a se explora pe sine, dar intr-un mod constructiv, care sa-i ajute pe termen lung.
 
RAC – horoscopul zilei de joi, 10 iulie
 
Cineva ar putea sa incerce sa afecteze echilibrul – si asa fragil – al Racului, supunandu-l la stres emotional suplimentar si tulburandu-i gandirea logica. Racii trebuie sa se tina tari pe pozitiile lor, sa nu plece capul si sa taie din radacina astfel de tentative. In caz contrar, risca sa aiba parte de mai multe zile tulburatoare din punct de vedere emotional.

Citeşte şi Horoscop: Vezi dacă te ajută sau nu cu bani, în funcţie de zodia lui
 
LEU – horoscopul zilei de joi, 10 iulie
 
Tentativele recente ale Leilor de a-si redefini rutina zilnica, de a anima programul de zi cu zi au esuat. Nativii acestei zodii se gasesc in aceeasi rutina obositoare din punct de vedere psihic. Daca, in alte momente, pot sa-si desfasoare activitatea obligatorie cu detasare, de data asta se consuma psihic foarte mult. Regandirea obiectivelor proprii si concentrarea pe acestea ar putea ajuta Leii sa nu se piarda in propriile frustrari.
 
FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 10 iulie
 
Este ziua creativitatii pentru Fecioare. Ele vin cu solutii la probleme vechi, aparent foarte intortocheata, reusesc sa impace parti conflictuale ale unei relatii profesionale si indeplinesc toate acestea fara un efort colosal. Totusi, pe cat sunt mai creativi, pe atat risca sa neglijeze unele sarcini importante. Insa, spre norocul lor, aprecierea pentru capacitatea lor de a gasi solutii o sa-i fereasca de mustrari.

Continuarea pe Lyla.ro.