Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 28 martie-3 aprilie

HOROSCOP: Nativa din Capricorn trebuie să muncească suplimentar pentru a-şi rotunji veniturile, altfel îşi va face datorii mari.

27 mart. 2016, 08:49
Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 28 martie-3 aprilie

BERBEC

Te concentrezi pe muncă în această perioadă şi vrei să uiţi de toate problemele pe care le ai păstrându-te cât mai ocupată. Nu este deloc un lucru rău, mai ales că rezultatele financiare nu vor întârzia să apară. Atunci când nu munceşti cu un scop precis, finalul te poate surprinde plăcut!

TAUR

Încearcă să nu investeşti bani în această săptămână dacă nu eşti sigură că măcar nu ieşi în pierdere. Vei fi obligată să cheltui mai mult decât de obicei, însă dacă îţi uneşti forţele cu partenerii de afaceri ori colegii, lucrurile vor fi mult mai simple!

GEMENI

Eşti foarte concentrată pe muncă în această perioadă şi aproape uiţi de toţi cei dragi din jurul tău. Vei constata că eforturile tale nu sunt răsplătite pe măsură şi vei regreta că nu ai putut să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale.

RAC

Ai multă energie în această săptămână şi poftă de a muncă mai mult decât alte dăţi. Situaţia ta financiară nu suferă modificări, de aceea nu eşti presată de nimic pentru a face eforturi pe plan profesional. Vei descoperi o nouă latură a ta care este mult mai productivă atunci când lucrează cu plăcere.

LEU

Săptămâna aceasta încearcă să fii cât poţi de chibzuită şi să nu te laşi pradă tentaţiilor din jur. La locul de muncă poţi primi bonusuri financiare pentru munca depusă, însă ai face bine să îţi deschizi un cont de economii, nu să îţi faci mofturile!

Citeşte mai multe pe eva.ro