Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 7-13 decembrie. Află ce spun astrele!

Nativa din Vărsător va fi destul de îngândurată în această perioadă şi cel mai probabil va cădea în depresie dacă alege să se izoleze.

06 dec. 2015, 15:53
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 7-13 decembrie. Află ce spun astrele!

SĂGETĂTOR

Oboseala îşi va spune cuvântul în această săptămână şi nu vei reuşi să tragi prea mult de tine pentru a termina ce ai început. Indicat ar fi să nu lucrezi până la epuizare, ci să iei pauză imediat ce dai semne de slăbiciune. Mănâncă mai bine şi dormi mai mult!

CAPRICORN

Totul depinde numai de tine în această săptămână, mai ales atunci când vine vorba de energie. Cu cât ai mai multă grijă de organismul tău, cu atât vei da mai mult randament acolo unde ai nevoie. Puterea ta de concentrare se bazează doar pe faptele tale!

VĂRSĂTOR

Vei fi destul de îngândurată în această perioadă şi cel mai probabil vei cădea în depresie dacă alegi să te izolezi. Gândurile pe care le ai atunci când eşti singură te vor face să te întristezi şi mai atre, aşa că încearcă să fii mai comunicativă şi să nu te fereşti de oameni!

PEŞTI

Mergi la medic în această săptămână pentru a-ţi face un control de rutină, doar aşa vei descoperi la timp dacă ai ceva sau nu. Chiar dacă rezultatele nu vor fi perfecte, indicat este că nu laşi afecţiunile să se agraveze şi să îţi dea bătăi de cap pe viitor.

Citeşte maimulte pe eva.ro