Horoscop februarie 2016: Cum stai cu dragostea în luna cu Valentine’s Day

Horoscop februarie 2016: Nativa din Scorpion ar trebui să fie mai realistă şi să nu se mai aştepte la o schimbare în comportamentul iubitului său, altfel va sfârsi şi mai dezamăgită.

28 ian. 2016, 11:24
Horoscop februarie 2016: Cum stai cu dragostea în luna cu Valentine’s Day

Horoscop Februarie 2016 Vărsător

Perioada aceasta este una favorabilă pentru tine pe plan sentimental. Se pare că ai mai multă energie decât până acum, şi implicit iubitul tău se va bucura de asta. Radiezi şi poţi cuceri pe oricine cu şarmul tău dacă încă nu ai un partener stabil. Eşti atrasă mai mult de sexualitate şi aventură, decât de romantism şi sentimente. Nu este deloc un lucru rău!

Peşti

Totul merge de minune între tine şi partenerul tău luna aceasta, ba chiar unele probleme dintre voi vor dispărea complet. Timpul petrecut împreună va fi unul de calitate şi nu vi-l va răpi nimeni! Dacă eşti în căutarea unui iubit, luna februarie îţi poate aduce oportunităţi grozave.

Berbec

Este o perioadă bună pentru comunicare, luna aceasta îţi poate aduce noi prieteni sau poate chiar pretendenţi în amor. Încearcă să nu laşi grijile de la muncă să pună stăpânire pe tine şi să nu îţi afecteze căsnicia ori relaţia amoroasă cu partenerul tău de viaţă!

Taur

Dacă până acum te-ai lăsat condusă pe plan amoros, de luna aceasta lucrurile se schimbă radical. Unele evenimente mai puţin plăcute te-au făcut să îţi dai seama că trebuie să te implici mai mult şi să preiei frâiele atunci când vine vorba de partenerul tău de viaţă. Ai mai mult timp liber acum şi vei reuşi ce ţi-ai propus!

Citeşte mai multe pe eva.ro