Horoscop Minerva 15-21 ianuarie 2017. Atmosfera pare să se tensioneze pentru unele zodii, Taurii se luptă cu demonii interiori

Horoscop Minerva 15-21 ianuarie 2017. Unele zodii se vor lupta cu demonii interiori, in timp ce altele vor incerca sa se redreseze financiar.

12 ian. 2017, 17:59

BERBEC. Zona financiara se afla sub obladuirea sextilui Jupiter – Junona asa ca le-as sugera sa ia lucrurile cum sunt si sa nu imprastie banii care acum le vin pe fel de fel de cai.

Pe de alta parte, cei care sunt singuri nu cred sa se implice prea curand intr-o noua relatie. Daca sunt implicati deja, atunci sa fie atenti la ce teste le sunt supuse sentimentele, afectiunea, pe ce se fundamenteaza iubirea lor.

Zile de interogatie interioara pot fi 16, 17, 18 si 20 ianuarie. Pentru cuplurile mature se pun probleme de natura casnica sau de ingerinta imediata – s-a stricat un bun electrocasnic sau trebuie cumparat un alt frigider ori o alta masina de spalat. si toate se vor face in topica lor fireasca, adica pe rand. Zile bune 20 si 21 ianuarie.

TAUR. Toate ar fi bune si frumoase si pentru acesti nativi daca axa financiara, cea profesionala si cea a lucrurilor nestiute n-ar fi tensionata de Careul in T dintre opozitia Uranus – Jupiter si Pluto.

Se vor lupta cu demonii lor interiori pentru a intelege ce li se intampla sau de ce li se intampla tocmai lor. Vor inghiti greu reprosuri care tin de studii si de calificarea profesionala si unii vor realiza ca s-au pierdut undeva pe drumul devenirii.

GEMENI. Si pentru ei atmosfera pare sa se tensioneze, efectele Careului in T cu Pluto focar pare sa nu ii slabeasca deloc si atinge sectoare sensibil legate de creativitate, bani, sustinatori, asa ca vor trebui sa fie cel putin prudenti in tot ceea ce fac saptamana aceasta.

De asemenea, atentie la ce spun Luna neagra atinge sectorul muncii, deci una vor spune, alta se va intelege, ca sa nu spun ca este posibil sa fie prinsi cu mata in sac, fie trag chiulul, fie umfla niste cifre din decont si de aici discutiile.

Citeşte continuarea pe teotrandafir.ro.