Horoscop noiembrie 2017: Luna aceasta, iubirea te poate lua pe nepregătite. Ce zodii suspină după iubiri imposibile

Dacă pe unii nativi dragostea îi va lua prin surprindere luna aceasta, pentru alţii se va rupe lanţul de iubire. Asta pentru că zilele de noiembrie vor fi extrem de încărcate din punct de vedere energetic şi îţi vor da peste cap toate socotelile. 

02 nov. 2017, 09:22
Horoscop noiembrie 2017: Luna aceasta, iubirea te poate lua pe nepregătite. Ce zodii suspină după iubiri imposibile

Berbec

Te-ai străduit, ai făcut eforturi pentru ca relaţia să meargă şi degeaba. Se pare că între tine şi partenerul tău nimic nu mai e la fel ca la început. În noiembrie, vei fi nevoită să iei decizia finală: ori îi accepţi comportamentul, ori te desparţi definitiv de el. Nimic nu e mai dureros decât să continui să te minţi, în timp ce te gândeşti că, poate într-o bună zi, totul va reveni la normal. 

Taur

Luna aceasta, iubirea te poate lua pe nepregătite, mai ales atunci când te aştepţi mai puţin. Deşi îţi cauţi cu disperare alesul inimii, dar eşti foarte pretenţioasă, e posibil ca, la un moment dat, să îţi găseşti sortitul. Pasiunea îţi va lua minţile şi te va transforma într-o cu totul şi cu totul altă persoană. 

Gemeni

Nu mai suspina după relaţii imposibile! Treci peste dezamăgiri, cumpără-ţi o rochie nouă şi pune-te pe agăţat. Nimic nu te va face să te simţi mai bine decât o petrecere la care ai fi vrut demult să participi. S-ar putea ca acolo să întâlneşti câţiva pretendenţi, pe care îi poţi testa, să îţi dai seama de adevăratele lor intenţii. 

Rac

Luna noiembrie vine cu noutăţi pe placul tău. E posibil ca partenerul de viaţă să îţi facă o surpriză sau, dacă nu ai încă unul, să întâlneşti pe cineva cu care să îţi facă plăcere să ieşi în fiecare zi. Nu refuza nicio invitaţie şi încearcă să cunoşti cât mai multe persoane, pentru a vedea care ţi se potriveşte cel mai bine. 

Află ce ți-au pregătit astrele pe plan sentimental în noiembrie pe clickpentrufemei.ro.