Horoscop: Şansele unor aventuri amoroase în această vară

A început sezonul cald, însă în loc să-ţi stea gândul la vacanţe însorite sau la petreceri cu prietenii te gândeşti ce ţi-au rezervat astrele pe plan sentimental?

02 iul. 2014, 08:48
Horoscop: Şansele unor aventuri amoroase în această vară

Astrologia joaca un rol foarte important in viata noastra, iar sansele ca tu sa te cuplezi cu cineva tin strict de zodia in care te-ai nascut.

Asadar, afla care sunt sansele sa ai parte de aventuri amoroase vara asta, in functie de zodia ta!

Berbec

Inceputul verii este foarte promitator. Vei da tot ce ai mai bun si vei fi mereu in centrul atentiei. Nu vei fi capabila sa ramai fidela unui singur barbat si te vor atrage aventurile romantice pe meleaguri straine. Spre sfarsitul lunii august te vei satura de gustul aventurii si vei cauta stabilitate.

Citeşte şi Joi la LOTO? Numerele norocoase pentru a doua jumătate a verii, în funcţie de zodie

Taur

Vara va fi mai mult o perioada de odihna si repaus pentru tine. Desi barbatii iti vor da tarcoale mai ceva precum ursul la miere, tu nu vei fi interesata catusi de putin de o aventura. Vei fi mai mult atrasa de aspectele cotidiene ale vietii, iar abia in luna august lucrurile vor incepe sa prinda contur pentru tine.

Citeşte şi Horoscop. Când să îţi foloseşti intuiţia, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Intreg sezonul estival vei suferi de gelozie acuta. Vei avea foarte putin timp pentru „activitatile sentimentale”, iar principala ta preocupare va fi strict legata de bunastarea ta. Iti vei minti cu usurinta partenerul si vei cauta tot felul de distractii de sezon. Spre sfarsitul lui august vei reveni cu picioarele pe pamant.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.