HOROSCOP SEXUAL MARTIE 2016. Zodiile care schimbă tactica în dormitor

HOROSCOP SEXUAL MARTIE 2016. Luna a treia din an vine cu o serie de tentatii in fata carora putine persoane se pot abtine, deci va fi o luna care va pune la incercare relatiile de dragoste cerand schimbarea tacticii din dormitor.

18 feb. 2016, 12:29
HOROSCOP SEXUAL MARTIE 2016. Zodiile care schimbă tactica în dormitor

Horoscop sexual martie 2016:

Sagetatorii si Pestii, amorezii lunii

Sagetatorii si Pestii vor primi cea mai multa afectiune din partea partenerului in Luna Femeii. Nu se vor arata obstacole in calea relatiilor pe care le au, iar cei singuri au sanse uriase sa isi gaseasca sufletul pereche.

Berbecii risca sa calce stramb

Berbecii vor senzatii tari in pat si cauta aventura in afara dormitorului conjugal. Este posibil sa se reindragosteasca pentru ca au multa pasiune de oferit in luna martie.

Balantele si Fecioarele, mai sexuale ca niciodata

Balantele si Fecioarele fac schimbari radicale de look si pasesc cu fermitate si incredere in puterea lor de seductie. Balantele, spre deosebire de Fecioare, ar putea incepe o relatie serioasa la finalul lunii. Fecioarele vor evita cu orice pret implicarea intr-un parteneriat de viata care sa nu le permita sa mai ‘copilareasca’.

Racii, la fel de romantici cum ii stim

Am putea spune ca Racii vor fi si mai romantici decat de obicei si asta ar putea obosi. Ca un sfat: e bine sa incerce sa reduca din actiunile lor siropoase in doi. Iti poate veni rau si de la prea mult dulce!

Varsatorii si Taurii vor libertate

Varsatorii si Taurii vor cauta libertatea in doi. Taurii vor incerca sa renunte la obiceiul de a detine controlul in dormitor pentru ca isi vor schimba perspectiva asupra relatiei ideale de iubire.

Capricornii schimba foaia in dormitor

Capricornii vor schimba tactica in pat. Acesti nativi vor recurge la noi metode de a-si tine partenerul aproape apeland la scheme pe care nimeni nu si le-ar fi imaginat.

Mai multe detalii pe revista teo