Horoscop trimestrial. Ce îţi rezervă astrele pentru lunile ianuarie, februarie şi martie 2016

HOROSCOP TRIMESTRIAL. Vezi ce îţi rezervă astrele pentru lunile ianuarie, februarie şi martie 2016.

22 dec. 2015, 16:33
Horoscop trimestrial. Ce îţi rezervă astrele pentru lunile ianuarie, februarie şi martie 2016

HOROSCOP BERBEC IANUARIE 2016

Luna ianuarie 2016 va fi una plina de surprize placute pentru tine. Din data de 2, vei cauta finantatori noi pentru proiectul tau, un proiect invidiat pana si de prieteni. Sclipirea de geniu te va ajuta sa iti stabilesti niste prioritati clare si din punct de vedere amoros. Pe 7 ianuarie iti reapare randamentul, iar din 18 Casa Iubirii va fi plina de momente frumoase.

HOROSCOP TAUR IANUARIE 2016

Luna incepe cu o serie de testari pentru tine. Dai dovada de randament si reusesti performante care te surprind pana si pe tine, care de obicei esti exagerat de sceptic in privinta reusitelor tale. Pentru prima oara dupa mult timp pasesti cu ochii inchisi peste tot pentru ca ai invatat foarte bine drumurile si cararile care iti asigura succesul. Din 25 a lunii, nu e exclus sa incepi niste cursuri de specializare.

HOROSCOP GEMENI IANUARIE 2016

Ti se cere de sus sa urmezi niste cursuri de leadership deoarece iti scapa lucrurile de sub control. Nu stii cum sa iti rezolvi problemele decat impunandu-ti opinia intr-un mod ce pentru alti poate parea brutal. Trebuie sa rezolvi haosul care se declanseaza in casa ta din data de 10 a lunii.

HOROSCOP RAC IANUARIE 2016

Inceputul de an este ‘garnisit’ cu evenimente spectaculoase in viata amoroasa. Intalnesti o persoana deosebita care te va invata o serie de lucruri legate de atitudinea ta corecta pentru a nu avea dezamagiri in toate planurile. Prin 9 ianuarie semnezi niste contracte importante de afiliere, iar din 16 parteneriatele tale mai vechi se transforma in succese colosale.

HOROSCOP LEU IANUARIE 2016

Comunicarea cu partenerul de viata se inlesneste in special in prima parte a lunii. Toate reprosurile de altadata se transforma in niste garantii pentru tine si ai mare incredere ca isi va respecta promisiunile. Pe 30 ianuarie primesti sarcini din partea familiei care iti starnesc interesul in mod vadit si te axezi foarte mult pe restabilirea relatiilor cu rudele apropiate.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com