HOROSCOP URANIA 16-22 noiembrie 2019. Ce se întâmplă cu fiecare zodie odată cu intrarea lui Marte în Scorpion

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 16-22 noiembrie 2019. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte vedeţi în articolul de mai jos.

15 nov. 2019, 11:57
HOROSCOP URANIA 16-22 noiembrie 2019. Ce se întâmplă cu fiecare zodie odată cu intrarea lui Marte în Scorpion

HOROSCOP URANIA BERBEC

Pe 16 și 17 noiembrie, preocupări domestice desfășurate cu mici dificultăți, blocaje, întârzieri sau complicații, cele mai multe provenind de la obligațiile socio-profesionale care le vor mobiliza energiile fizice. între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, mare forță emoțională: Berbecii vor fi tentați de una, de mai multe sau chiar de toate provocările care le promit plăceri, satisfacții, bucurii ale simțurilor, ale trupului și ale sufletului: excelentă-formă fizică, putându-i conduce la victorie sau la performanță pe cei care practică sporturi de întreținere, de agrement sau în mod profesionist.

Citeşte şi Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 15 noiembrie. Veşti în relaţii!

Dorință de afirmare, aspirații înalte pentru cei care desfășoară activități în care cultura, pregătirea superioară, cultivarea unui talent se află în centrul atenției lor. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, semn care va intensifica interesul pentru un bun material sau un avantaj, dar le va da și o mai puțin indicată disponibilitate spre a accepta ori chiar de a pune în practică strategii care nu au legătură cu legea sau cu morala; patronaj astral, până pe 3 ianuarie 2020, cât va dura acest tranzit, al unor răsturnări de situație rezultate din păcăliri și înșelătorii. între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, activități curente la locul de muncă, mai solicitante ori mai obositoare și plicticoase decât în alte zile. Discrete tulburări organice generate de stresul și îngrijorările cu care se asociază activitățile și evenimentele cu ecou profund în conștiința lor.

Din 21 noiembrie, Mercur va reveni la mersul direct, dar, prin asta, nu va limpezi regimul unor bunuri, cel mult va pune în evidență, până pe 9 decembrie, o neregulă. între 21-25/26 noiembrie, surprize în plan financiar, bănesc sau strict material. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, nevoia ca nativii să-și tempereze reacțiile în relațiile parteneriale.

HOROSCOP URANIA TAUR

Pe 16 și 17 noiembrie, dorința de a asculta, de a observa, de a memora, de a analiza și mai puțin de a răspunde unor întrebări, de a conversa sau de a se confesa; moment al discreției. Deplasările se vor desfășura fără chef, împotriva dorinței lor ori cu dificultăți, întârzieri și nepotriviri de orar. Intre 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, efort de a acționa energic și autoritar în chestiunile de familie ori în treburile domestice.

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, semn în care va rămâne în tranzit până pe 3 ianuarie 2020, timp în care va introduce argumente vicioase (incorecte, imorale, tendențioase, provocatoare) în planul relațiilor parteneriale. Dialogurile, negocierile, consultările, tentativele de împăcare vor fi îngreunate de presiunile care se vor exercita asupra nativilor mai direct, mai agresiv sau mai subtil și mai greu de sesizat. Primele tulburări se pot manifesta în perioada 21-25/26 noiembrie, provocate, poate, de dezvăluirile sau de descoperirile care vizează un partener de viață, de afaceri sau chiar un dușman. între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, echilibru interior mai ușor de obținut prin recursul la răbdare și concentrare pe activitățile utile, la logică, la rațiune.

Distanță sau indiferență față de derapajele unor prieteni. Din 21 noiembrie, Mercur va reveni la mersul direct, dar va înlesni riscul unor manipulări prin insinuări, minciună, ascundere a adevărului ori „tertipuri” îndreptate împotriva lor. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, efort de a menține echilibrul organic, de a nu se lăsa pradă enervărilor și de a trece cu vederea ori de a amâna luarea unei decizii care ridică multe probleme de crez și conștiință cu impact asupra desfășurării unor activități socio-profesionale. Se va menține întreaga săptămână șansa de a obține un câștig bănesc, un bun material ori un ajutor din partea cuiva.

HOROSCOP URANIA GEMENI

Pe 16 și 17 noiembrie, abordări prudente ale unor chestiuni de ordin bănesc, deși mai presante și mai greu de rezolvat se arată a fi „încurcăturile” bănești rezultate din relația câte unui nativ cu instituțiile. între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, nevoia de a se concentra pe un subiect, de a aborda responsabil și cu maturitate o chestiune în dezbatere, șansa de a se afirma într-o ședință/întrunire prin felul autoritar și profesionist de a pune problema și a susține un interes, un punct de vedere, un proiect, o cauză.

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului, semn în care va rămâne în tranzit până pe 3 ianuarie 2020, și, din această postură, va introduce factori de stres la locul de muncă privind relațiile interumane, care vor fi marcate de animozități, șicane, rivalitate, invidie, ipostaze; acestea vor fi resimțite mai intens ori se vor asocia cu un pericol și din cauza influenței planetei Mercur, mai puternice din 21 noiembrie, când va reveni la mersul direct. Mecanismul astral poate ridica la cote de alarmă statutul salarial al Gemenilor, poate nu neapărat în aceste câteva zile, ci în perspectiva care se conturează pentru anul viitor.

Acest tranzit va pune la încercare și casa sănătății, patronând posibile tulburări endocrine și infecții. între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, amestec incomod între datoriile față de familia din care provine, casă și gospodărie, căsnicie, relații parteneriale și imaginea publică sau responsabilitățile pe care nativul ar dori să și le asume, dar pe care nu le poate onora ori pe care le va amâna sau le va sacrifica din incapacitatea de a face față tuturor solicitărilor. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, etapă mai destinsă, marcată de disponibilitatea nativilor de a se relaxa, de a se distra, de a se bucura, de a se cultiva, dar toate acestea cu măsură.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.