HOROSCOP URANIA 2 – 8 ianuarie 2016

HOROSCOP URANIA 2 – 8 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in saptamana 2 – 8 ianuarie 2016.

30 dec. 2015, 17:38
HOROSCOP URANIA 2 – 8 ianuarie 2016

Horoscop Urania 2 – 8 ianuarie 2016: BERBEC

Între 2 şi 3 ianuarie se pun premizele unor probleme majore sau de o importanţă reală în viaţa de familie şi în societate. Nativii încep să se resimtă de pe urma poziţionării astrelor într-o formulă dificilă care, în ultimul timp, îi solicită prin înmulţirea tranzitelor pe semnele Cardinale din care face parte şi Berbecul dar şi al unor aspecte strânse care s-au produs în ultimele zile şi care se menţin la grad perfect întreaga săptămână viitoare.

Pe 2 ianuarie, Mercur intră în casa a XI-a şi, pentru câteva zile, le va înlesni nativilor, o bună comunicare cu prietenii sau le va permite să afle lucruri surprinzătoare despre aceia. Pe 3 ianuarie, Marte va intra în casa banilor şi beneficiilor condiţionate de relaţiile cu persoane sau instituţii şi va aduce un plus de insecuritate sau de risc până pe 5 martie.

Horoscop Urania 2 – 8 ianuarie 2016: TAUR

Între 2 şi 3 ianuarie, nativii din Taur se pot resimţi după oboseala unor zile solicitante ca efort fizic, stres, oboseală, agitaţie, alimentaţie în exces. Chiar şi cei care s-au purtat cumpătat în ultimele zile pot avea dureri de cap şi stări de nervozitate a căror origine se află în fondul lor sufletesc ce nu-şi află liniştea.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra în casa a X-a şi, pentru unii, el poate fi un aliat în perspectiva unor discuţii cu privire la o activitate, o funcţie, o misiune, o sarcină importantă socio-profesională. Poate fi vorba de o ofertă care să-i surprindă doar că, etapa se epuizează repede, în seara zilei de 8 ianuarie, când Mercur, revenind în casa a IX-a, va stagna aceste demersuri.

Horoscop Urania 2 – 8 ianuarie 2016: GEMENI

Este posibil ca, între 2 şi 3 ianuarie, Gemenii să fie supăraţi sau intrigaţi de comportamentul ori de afirmaţiile făcute de partenerul de suflet. Felul acelora de a se purta, aluziile pe care le fac, iniţiativele pe care le iau fără a ţine cont şi de ei îi alarmează sau, după caz, îi enervează.

Pe 2 ianuarie Mercur intră în casa lor a IX-a şi le deschide un bogat orizont de cunoaştere sau le dă mai multă imaginaţie în rezolvarea unor chestiuni de viaţă dar asta numai până pe 8 ianuarie, ora 22.
Pe 3 ianuarie, Marte va intra în casa muncii dar, deopotrivă şi a sănătăţii.

Pentru muncă, mecanismul astral marţian e favorabil, făcându-i harnici, responsabili, implicaţi şi dornici să se remarce.

În planul sănătăţii însă, acest tranzit, care va dura până pe 5 martie, le va răscoli zonele şubrede din organism, tulburând fiziologia unor sectoare organice, provocând sau amplificând riscul unor infecţii, abcese pentru care va fi nevoie de tratament susţinut.

Horoscop Urania 2 – 8 ianuarie 2016: RAC

Deşi, în mod normal, 2 şi 3 ianuarie sunt zile libere, unele aspecte rigide, cu nuanţă de constrângere, se pot observa prin intermediul discuţiilor, a unor atitudini, al condiţiilor sau al cadrului legislativ de ultimă oră, în privinţa unor colaborări, parteneriate, afaceri sau chiar în registrul conjugal. Indiferent de opţiune, un nativ din Rac va constata că, ceea ce doreşte sau iniţiază el, lezează un alt aspect de viaţă personală – familie, carieră, căsnicie etc.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra în casa beneficiilor. Pentru că perioada şederii lui în acest sector este scurtă, este bine ca nimic din ceea ce se bazează pe banii sau bunurile pe care ar urma să le primească Racii prin intermediul unor tranzacţii generoase, să fie luat în calcul, ca un temei solid, până la jumătatea lunii februarie, când Mercur va reveni, după retrogradare, în Vărsător.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro

Citeşte şi Astrologii şi numerologii se tem de anul care vine. Ce pericole ne aşteaptă în 2016 VIDEO