Horoscop weekend 29 iunie- 1 iulie 2018. Weekend puternic sub efectul Lunii pline

Horoscop weekend. Weekendul cuprins intre vineri 29 iunie si duminica 1 iulie 2018 incheie apoteotic si spectaculos luna iunie si deschide luna iulie 2018, sub lumina puternica a Lunii pline de joi din Capricorn, ale carei efecte vor dura 10-12 zile. Luna iunie ne-a trimis in energia a inca doua planete retrograde, Neptun retrograd si Marte retrograd, in acest moment avand 5 planete retrograde iar pana la finele verii vor fi 7 din 8! Luna iulie ne asteapta cu alte evenimente speciale astrale, este luna eclipselor.

RomaniaTV.net
27 iun. 2018, 19:58
Horoscop weekend 29 iunie- 1 iulie 2018. Weekend puternic sub efectul Lunii pline

Luna plina din Capricorn de joi te indeamna sa iti iei inapoi propria putere si sa faci ceva concret pentru lucrurile pe care le doresti in viata, fie ca este o relatie de iubire, o familie, conditii mai bune de lucru, faima, bani, sanatate mai bune sau toate cele de mai sus. Tu ai puterea sa iti construiesti viata dorita si este timpul sa iti iei fraiele inapoi.

Unde te vezi peste 5 ani de acum incolo? Numara-ti binecuvantarile si realizarile. Daca inca ai obiective neatinse, constientizeaza asta acum. Tinteste sus si mergi spre varf pentru a vedea lumea la picioarele tale, precum neinfricatul si ambitiosul Capricorn.

Aceasta Luna plina iti poate aduce constientizarea ca daca doresti sa fii undeva, trebuie sa investesti un efort real. Degeaba ai idei despre bogatie si succes, insa pana nu esti dispus sa muncesti serios si sustinut, disciplinat si fara nesigurante, nimic nu se manifesta. Fa-ti un plan realist, organizeaza-te si fa ca lucrurile sa se intample.

Luna se muta apoi in Varsator in acest weekend.

Luna in Varsator te face sa vrei sa sochezi pe cineva. Nu mai ai chef de rutina si poti surprinde facand lucruri opuse fata de ce se asteapta de la tine, sa stai cuminte in banca ta si sa fii obedient.

Cu Luna in Varsator, este timpul sa fii in lumea ta. Exista un sentiment al libertatii care vine din a te stabiliza in gandurile tale, indiferent unde vor duce. Ai nevoie sa te ratacesti in propriile decizii, avand astfel claritate si asumare. In asa ceva apare drumul pentru viitor, Varsatorul fiind semnul zodiacal al viitorului.

Dispozitia devine spontana, favorzand idei de geniu si inspiratii rar aparute. Daca ai fost in mare dubii ce sa alegi, acum poti primi un impuls inuitiv puternic de la gandirea Varsatorului.

Exista si impulsul de a iesi din situatii si relatii claustrofobice.

Suntem prietenosi dar intr-un mod detasat.

Varsatorul este semnul vizionarilor. Deci cand Luna este aici, pot fi izbucniri emotionale care vin la pachet cu inspiratia.

Ce sa faci sub Luna in Varsator: fa munca care iti da energie, precum acupunctura sau reflexoterapie; concepe un plan; pune-ti capul la bataie sa gasesti idei inovatoare; updateaza-ti profilul social pe retele de socializare; rupe conventiile sociale; amesteca-te cu cei din afara cercului tau obisnuit; conspira cu rebelii sau participa la reforme; iesi din matrice!

Iata horoscopul zilelor de weekend 29 iunie – 1 iulie 2018 sub aceste influente astrale :

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este saptamana in care conducatorul semnului tau a intrat retrograd in cel mai ciudat loc posibil, in Varsator. Focusul tau pentru viitor se poate transforma in mod abrupt in ceva foarte diferit, reamintindu-ti de vechile legaturi de care nu te-ai eliberat de fapt niciodata si de prietenii pentru care trebuie din nou sa te lupti.

Daca esti dezamagit de actiunile unor persoane apropiate tie, este un moment bun sa te separi o vreme ca sa le vezi intentiile reale. Tine-ti inima deschisa, intelegerea iti va veni din singuratate si ea are puterea sa iti vindece cele mai vatamate rani ale tale.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Ma regenerez si ma vindec

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Pe masura ce Venus se muta in Leu, ti se va reaminti de asteptarile tale nerealiste care au facut ca unele relatii sa nu iti merite prezenta. Deschide-ti inima ca sa intelegi mai bine oamenii, constient ca rolul tau in lume nu este sa judeci ci sa inspiri.

Schimbarea se va face de indata ce iti schimbi perceptia si felul in care te afecteaza lumea. Reactivitatea este buna cat timp este onesta, dar ar trebui sa te gandesti la esenta emotiilor tale inainte de a merge mai departe.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Eu iert

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Stii ca unele substante toxice care nu sunt asa de curate sau naturale precum ai vrea, tot au un scop al lor in zilele noastre. Ramai in contact si cu cei care nu sunt sinceri sau clari dar tine minte ca ei trebuiesc mentinuti la o distanta sigura. Ce ti se pare prea mult de gestionat acum este probabil prea mult de gestionat. Nu iti lasa garda jos si realizeaza ca sistemul tau incearca mereu sa te avertizeze despre lucruri pentru care nu esti inca pregatit.

Afirmatia weekendului pentru Gemeni: Sunt protejat si in siguranta

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.