Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Semnal de alarmă pentru 2 zodii!

Sănătatea este foarte importantă și de cele mai multe ori, oamenii nu acordă prea multă importanță stării lor de sănătate, din păcate. Astrele ne dezvăluie multe despre noi și despre personalitatea noastră, dar și despre modul în care ne va fi afectată sănătatea în luna februarie.

26 ian. 2018, 07:50
Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Semnal de alarmă pentru 2 zodii!

BERBEC:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt predispuși la dureri de cap în luna februarie, dar este posibil să aibă și probleme cu dinții sau chiar cu petele pe față.

TAUR:

Taurii au un sistem imunitar excelent, în general, însă în această perioadă este posibil să se confrunte cu răceli. Fiind slăbit, taurul va fi predispus și la infecții la nivelul gâtului.

GEMENI:

Este posibil ca gemenii să aibă probleme la nivelul sistemului respirator. Din această cauză, acești nativi au tendința de a atrage răceli comune.

RAC:

Cele mai mari probleme ale racilor din perioada următoare sunt legate de sistemul digestiv. De cele mai multe ori se panichează când au o problemă de sănătate, de aceea vor fi foarte încărcați emoțional.

LEU:

Leii vor avea probleme cu inima, și la propriu și la figurat. Deși acești nativi sunt persoane puternice, s-ar putea să fie puși la pământ de o afecțiune a inimii.

FECIOARĂ:

Acești nativi au probleme cu intestinele și cu stomacul. Nu au timp să mănânce cum ar trebui și din această cauză tind să aibă afecțiuni precum: ulcer sau constipații.

BALANȚĂ:

Balanțele s-au cam neglijat în ultima perioadă și acest lucru nu va fi deloc plăcut pentru ei. vor avea probleme renale și probleme cu vezica.

SCORPION:

Scorpionii sunt extrem de geloși și negativiști. Starea lor de spirit, dar și acțiunile pe care le for face pot provoca probleme ale sistemului reproducător sau probleme cu hormonii.

SĂGETĂTOR:

Ficatul și vederea pot fi o problemă pentru acești nativi în luna februarie. Pot avea și tulburări ale coloanei vertebrale de la atâta stat jos la birou.

CAPRICORN:

Capricornii sunt persoane ambițioase și muncitoare, însă toate aceste caracteristici pot duce la multă încăpățânare care provoacă într-un final oase fragile și probleme cu articulațiile.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii vor avea probleme circulația și cu impulsurile nervoase. Ar trebui să aibă mai multă grijă de ei și eventual să facă ma multă mișcare.

PEȘTI:

Peștii se vor confrunta cu un sistem imunitar slăbit. Vitaminele îi vor ajuta să treacă peste, însă sunt vulnerabili la o serie de boli din această cauză. Multă grijă!