Horoscopul zilei de joi, 7 aprilie

Horoscopul zilei de joi, 7 aprilie. Află ce ţi-au pregătit astrele.

07 apr. 2016, 05:42
Horoscopul zilei de joi, 7 aprilie

Berbec

Astazi vei simti o orientare spre cariera mai mare decat de obicei. Chiar daca esti nesigura in privinta reputatiei tale intre cei cunoscuti, nu totul este asa cum pare, se intampla mult mai multe decat te astepti. Este o perioada perfecta pentru motivarea si dedicatia ta personala catre un proiect sau cariera.

Taur

Trebuie sa ai grija astazi si sa fii mai atenta cu alte persoane. Cineva din cercul tau cu care ai de a face este foarte sensibila in privinta ego-ului sau si va deveni foarte defensiva in privinta acestuia. Incearca sa-ti exprimi criticile facute intr-un mod ajutator si benefic pentru acea persoana. Efortul facut catre acest lucru va da roade si nu-ti vei pierde timpul si cumpatul.

Gemeni

Este in regula sa-ti schimbi opiniile din cand in cand. Exprimandu-ti aceeasi idee intotdeauna nu este benefic pentru flexibilitatea si istetimea de care dai dovada. Daca apar treburi noi si situatia evolueaza, este perfect natural sa-ti reevaluezi punctul de vedere. O persoana rationala ca tine nu ar trebui sa-i fie frica sa-si schimbe punctul de vedere in urma evolutiei situatiei.

Rac

Sa fii intotdeauna amabila si diplomata cu persoanele din jur este un lucru frumos, dar de multe ori nu ai energia necesara pentru a continua. Uneori pentru a face ceva pentru tine inseamna si a supara cateva persoane chiar si pentru un timp scurt. Indreapta-te spre o alegere inteligenta nu spre un lucru ce este doar aparent apreciat de cei din jur.

Leu

Incepi sa devii sufocata de catre persoanele din jur, dar acestea sunt persoanele care au grija de tine, incearca sa le acorzi putin mai multa incredere decat de obicei. Te vor ajuta sa-ti schimbi perspectiva intr-una mult mai pozitiva. Asa ca incearca sa ceri ajutorul cuiva din cand in cand, chiar daca crezi ca nu ai nevoie, niciodata nu strica o mana de ajutor in plus.

Fecioara

Confortul a devenit monoton, mai ales acum cand stimularile de care vrei sa ai parte nu te mai fac sa te simti cum ti-ai dori. Incearca sa faci o schimbare in perspectiva , sa explorezi emotii si activitati ce-ti dau viata. Nimic nu este usor la inceput, dar cu timpul vei redobandi senzatia de aventura ce-ti lipseste.

Citeşte continuarea pe lyla.ro