În 3 minute această soluţie îţi întinereşte mâinile

Mâinile, la fel ca gâtul, decolteul și coatele, îți trădează vârsta, pe măsură ce anii trec. Acest tratament natural îți păstrează tinerețea și frumusețea mâinilor.

17 mai 2016, 12:46
În 3 minute această soluţie îţi întinereşte mâinile

Îmbătrânirea este un fenomen natural în ciclul vieții. Schimbările se observă la nivelul mâinilor, dar și al tenului, porii se deschid, apar cearcăne sub ochi. Mai mult,poți observa pete în zona gâtului și pe decolteu. Din fericire, există trucuri care te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire. Exfolierea pielii mâinilor, de pildă, printr-o metodă naturală este cea mai bună cale de a le păstra tinerețea mai mult timp.

Ai nevoie de:
– ½ cană zahăr brun
– 2 lingurițe scorțișoară
– ¼ cană ulei de măsline
– 4 lingurițe miere

Amestecă toate ingredientele și aplică-le pe mâini. Masează ușor mâinile preț de 2-3 minute, ca ele să pătrundă bine în piele. La final, îndepărtează tratamentul cu apă călduță. Repetă procedeul de câteva ori pe săptămână pentru mâini frumoase, catifelate, hidratate, și mai puțin ridate.

Secretele acestui exfoliant natural

Poți aplica acest tratament și pentru ten sau corp. Mierea are acțiune antioxidantă, antibacteriană și previne acnea, reface pielea, deci e ideală pentru pielea deshidratată și crăpată a mâinilor. Uleiul de măsline conține polifenoli și hidrocortizon, un puternic antioxidant, care întărește sistemul de apărare al pielii și previne efectele stresului oxidativ. Mai mult, uleiul de măsline este un emolient natural, acționând asemenea unei creme hidratante.

Exfolierea pielii trebuie să se realizeze o dată sau de două ori pe săptămână. Iată câțiva pași simpli pentru a exfolia brațele și mâinile.