În sufletul cărei zodii se naşte din nou SPERANŢA. Citeşte sfatul zilei de 30 decembrie pentru zodia ta!

In sufletul Scorpionilor se naste din nou speranta. Acesti nativi vor primi in sfarsit motive de bucurie, cu toate ca ultima perioada nu a fost una benefica. Citeste sfatul zilei de 30 decembrie 2015 pentru zodia ta!

29 dec. 2015, 15:52
În sufletul cărei zodii se naşte din nou SPERANŢA. Citeşte sfatul zilei de 30 decembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Lucrurile cele mai frumoase pentru destinul tau sunt tocmai acelea pe care nu le cunosti. Nu te baza pe nimic din ceea ce vezi in jurul tau, ci asteapta cu incredere ca lucrurile sa se rezolve de la sine. Marile idei apar atunci cand nu te astepti. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nedreptatea te scoate din sarite si azi trebuie sa faci fata numeroaselor acuzatii ce vin din familie. Ia cu tine o sticla cu apa pentru ca vei avea nevoie sa iti umezesti buzele la cate explicatii convingatoare va trebui sa oferi. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi esti ceva mai reticent cu privire la viitor. Tot ce e nou se pare ca te sperie si nu pricepi de unde ai brusc aceste angoase. Nu te mai panica si aminteste-ti ca cele mai mari succese ale tale s-au nascut tocmai pentru ca te-ai bazat pe lucrurile neprevazute. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Optimismul tau este molipsitor. Inspiri oamenii sa creeze si ii faci sa se simta liberi, ceea ce este genial. Pastreaza aceasta tendinta si pentru tine. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu face calcule inainte sa fii sigur ca acestea au si un corespondent in realitate. Fa-ti planuri numai atunci cand ai certitudini pentru a nu fi dezamagit la final. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeşte mai mult în Revista Teo