În timp ce Gabi Tamaş era în cantonament, soţia lui s-a distrat cu un alt bărbat. Cei doi au fost împreună la Predeal

Ioana şi Gabi Tamaş s-au căsătorit în 2012, însă începutul relaţiei lor datează de mai bine de zece ani, din 2004. Potrivit cancan.ro, weekend-ul trecut, când fotbalistul se afla cu Steaua în cantonament în Turcia, Ioana Tamaş se distra însă la munte, pe Valea Prahovei, cu un prieten al acestuia.

31 ian. 2017, 18:03

Oficial, pe Ioana Tamaş a însoţit-o la munte prietena ei, Costina Cojocărel, însă neoficial ea a avut un partener, după cum scrie cancan.ro. Este vorba de un fost coleg al fotbalistului la Dinamo şi Steaua şi, ocaziona, chiar la echipa naţională a României. El s-a bucurat toată după-amiaza de sâmbătă de compania Ioanei şi, după cum ne-au povestit reporterii cancan.ro infiltraţi acolo.

Cei doi au ascuns însă că şi-au petrecut sâmbăta împreună. Dacă soţia stelistului a ascuns faptul că a poposit câteva ore la LOFT Susai, Colegu’ a postat ostentativ fotografii de la Susai doar cu Costina Cojocărel. Când şi-au dat însă seama că paparazii au prins firul poveştii, doamna Tamaş şi Colegul au părăsit în grabă LOFT-ul şi au urcat amândoi pe un snowmobil cu care s-au făcut nevăzuţi.

Sursa citată spune că apropierea dintre cei doi ar fi început în urmă cu două veri, pe plaja milionarilor de la Caelia, Mamaia.

Costina Cojocărel la Predeal, alături de Colegul (foto dreapta):