Incendiu la o casă în Sectorul 4 al Capitalei. O femeie a avut un atac de panică

Un incendiu s-a produs duminică după-amiază la o casă din strada Rămășagului din sectorul 4, acoperișul casei de aproximativ 500 de metri pătrați arzând fără posibilitate de propagare.

14 aug. 2016, 14:17
Incendiu la o casă în Sectorul 4 al Capitalei. O femeie a avut un atac de panică

Potrivit ISU București, s-a acționat cu 9 autospeciale de stingere, o autoscară și un utilaj de descarcerare. Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea sa. O femeie a avut atac de panică și se află în îngrijirea unui echipaj SMURD.

Potrivit locotenentului Adrian Marin de la ISU București, „s-a realizat un dispozitiv perimetral în jurul locuinței”, incendiul fiind localizat, fără posibilități de propagare la etajele inferioare și clădirile învecinate.

„Cel mai probabil pentru eliminarea în totalitate a incendiu va fi nevoie de echipamentul de pe autospecială de descarcerare pentru decopertarea acoperișului și lichidarea tuturor focarelor de incendiu. Ulterior stingerii în totalitate a incediului se vor face și cercetări pentru a stabili cauza probabilă a izbucnirii acestui incendiu”, a precizat Adrian Marin, la Digi 24.