INCENDIU PUTERNIC la o pizzerie din Timişoara. Clienţii, evacuaţi de urgenţă VIDEO

Panică, vineri seară, în centrul Timişoarei. Un incendiu puternic a mistuit acoperişul unei pizzerii, iar clienţii au fost evacuaţi de urgenţă. Pompierii au muncit aproape o oră pentru a lichida flăcările care au provocat pagube însemnate.

18 oct. 2014, 05:16
INCENDIU PUTERNIC la o pizzerie din Timişoara. Clienţii, evacuaţi de urgenţă VIDEO

Incendiul a izbucnit vineri în jurul orei 22.00, în bucătăria localului. Fumul dens i-a alarmat pe angajaţi, care au văzut apoi cum flăcările uriaşe cuprind acoperişul, potrivit România TV. Clienţii au fost imediat evacuaţi.

Se simţea foarte tare fumul. Flăcările erau foarte mari, un metru peste acoperiş. Focul a izbucnit în bucătărie. Au reuşit să iasă toţi în timp util„, a declarat unul dintre martori.

La faţa locului au ajuns trei autospeciale cu apă şi spumă. Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să stingă incendiul. „Incendiul s-a produs la acoperişul unei pizzerii. Cauza este în curs de cercetare. Incendiul a provocat pagube la acoperiş în proportie de 50 %. Intervenţia a fost destul de greoaie, deoarece bătea vântul cu putere. S-a produs fum foarte mult şi a îngreunat vizibilitatea„, a precizat Andrei Ziţac de la ISU Timişoara.

Nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt mari. Pentru că localul nu are asigurare, proprietarul va suporta pagubele din propriul buzunar.

CITEŞTE ŞI: Incendiu într-un apartament din Cluj. O mamă şi doi copii, salvaţi în ultima clipă