Interlopul care l-a snopit în bătaie pe teroristul Puiu Mironescu, prins în Capitală

Unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România a fost prins, marţi, în centrul Capitalei. Bărbatul a încercat să-l omoare pe celebrul terorist Puiu Mironescu, când l-a atacat în trafic. Mironescu a scăpat atunci cu viaţă, datorită intervenţiei poliţiei.

20 mai 2014, 09:29
Interlopul care l-a snopit în bătaie pe teroristul Puiu Mironescu, prins în Capitală

În cursul zilei de marţi, Poliția Română a pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis pe numele unui bărbat suspectat de tentativă la omor deosebit de grav, potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română.

Polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Direcției Operațiuni Speciale și S.I.A.S. – I.G.P.R. au depistat, într-un local public din municipiul București, un urmărit național care se sustrăgea executării unui mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Bacău, la data de 9.05.2011, fiind suspectat de comiterea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor deosebit de grav.

În fapt, M. B. Adrian, de 36 de ani, este suspectat că, la data de 14.02.2011, împreună cu alte persoane, înarmați cu bâte și răngi, au atacat și lovit două persoane, în municipiul Bacău.

Bărbatul a fost condus la sediul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., urmând a fi prezentat instanței competente pentru confirmarea mandatului.

CITEŞTE ŞI: Scenă ŞOCANTĂ în faţa unui mall. Un paznic a fost bătut de un interlop. Vezi cum l-a pus pe fugă