Invitatie la curs hatha yoga SEVA

Incepe anul cu dreptul si inscrie-te intr-un program de hatha yoga prin intermediul caruia vei invata tehnici de autocunoastere, autocontrol si relaxare.

10 dec. 2014, 17:23
Invitatie la curs hatha yoga SEVA

In luna ianuarie, in incinta Shiseido Spa din cadrul Stejarii Country Club, va debuta un curs de hatha yoga care se va desfasura pe o perioada de 3 luni. Sesiunile de yoga se vor desfasura in fiecare zi de joi, intre orele 19:00 si 21:00.

Hatha yoga este o tehnica clasica de yoga ce imbina exercitiile fizice cu disciplina mentala, iar scopurile acestei practici sunt relaxarea si revigorarea trupului, dar si mintii.

Beneficiile Hatha Yoga constau in reglarea metabolismului, obtinerea unui psihic calm si echilibrat, imbunatatirea functionarii sistemului limfatic. Totodata, prin canalizarea energiei asupra aspectelor pozitive ale vietii, Hatha Yoga ajuta la reducerea nivelului de stres si la atingerea echilibrului intre corp, minte si suflet.

Val Voicu, instructor cu o experienta de peste 16 ani, va ghida cursantii in cadrul acestui program, predand tehnici practicate de yoghinii din Rishikesh – India (unul dintre cele mai importante centre de yoga din lume).

Programul de hatha yoga include:

Posturi specifice de hatha yoga (asane)

Notiuni de baza si notiuni avansate despre hatha yoga, raja yoga si jnana yoga

Tehnici complete de purificare

Citeşte continuarea pe feminis.ro