Iubita lui Ştefan Bănică a dat lovitura. Şcoala de canto a Laviniei se bucură de succes

Lavinia Parva a strâns o mulţime de bani cu ajutorul afacerii pe care şi-a deschis-o recent şi are astfel de gând să lase cariera muzicală pe plan secund.

20 dec. 2015, 20:20
Iubita lui Ştefan Bănică a dat lovitura. Şcoala de canto a Laviniei se bucură de succes

Lavinia Pârva a avut o carieră cu numeroase suişuri şi coborâşuri. Intrată la un moment dat într-un con de umbră, aceasta a reaparut în atenţia publicului în 2013.

Nu datorită vreunei hit însă, ci pentru că s-a afişat la braţul lui Ştefan Bănică Junior. Ocazie cu care Lavinia a încercat din nou se revină în prim-planul scenei muzicale. Piesele ei nu s-au bucurat de succesul dorit şi nu au ajuns pe radio.

Cu toate acestea, iubita lui Ştefan Bănică Junior nu are motive să se plângă din punct de vedere financiar, scrie cancan.ro.

Recent, bruneta şi-a deschis o şcoală de vedete pentru copii. Cei mici pot lua lectii de canto dar şi de dans si multe alte lucruri, necesare in cariera unui artist.

Deşi apropiaţii au privit cu specticism proiectul Laviniei, aceasta s-a bucurat de succes. Numeroşi părinţi şi-au înscris copiii la şcoala artistei, în ciuda preţurilor piperate.