Iubitul Denisei a primit un semn, ţi se ridică părul pe tine. Vezi ce s-a întâmplat când era deasupra mormântului ei

La două săptămâni de la moartea Denisei Răducu, în satul natal al artistei tronează în continuare o atmosferă de doliu. După decesul Denisei Manelista, cei din familia cântăreţei s-au confruntat cu mai multe lucruri stranii. Membrii familiei Denisei ar considera aceste lucruri drepte "semne" pe care artista le trimite de pe lumea de dincolo.

RomaniaTV.net
05 aug. 2017, 16:16
Iubitul Denisei a primit un semn, ţi se ridică părul pe tine. Vezi ce s-a întâmplat când era deasupra mormântului ei

De când a murit Denisa Manelista, oamenii din Stefanesti sunt extrem de impresionati de Florin, barbatul cu care cantareata urma sa se casatoreasca! El s-a ocupat de inmormantare, de la locul de veci pana la pomana de martea trecuta, iar, de cateva zile, a angajat niste muncitori sa faca o alee in cimitir in memoria iubitei sale.

Iubitul Denisei spune că a avut parte de un de semn şi asta îl face să creadă că iubita lui doreşte să-i transmită ceva. „Din ziua în care fata a fost îngropată, uşa garajului în care a stat câteva ore în curtea părintească nu se mai închide, iar tatăl manelistei spune că, de fiecare dată când se duce în camera ei, simte o energie pozitivă! Mai mult, în urmă cu două seri, pe la miezul nopţii, Florin, iubitul Denisei, a simţit şi el prezenţa tinerei. Aflat în cimitir, aşa cum se întâmplă zilnic de la înmormântare încoace, exact deasupra locului de veci al cântăreţei a apărut pe cer o stea care părea să strălucească mai puternic. Imediat, bărbatul a luat totul ca pe un semn din partea celei pe care a divinizat-o până în ultima clipă. De altfel, el le-a şi spus celor care îl însoţeau în acel moment că lucrurile acestea au un sens şi Denisa, de acolo de unde este acum, parcă ar vrea să îi transmită ceva”, au declarat oamenii din Ştefăneşti, citaţi de wowbiz.ro.

Cântăreaţa Denisa Răducu a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, din cauza cancerului la ficat. Autorităţile din Ştefăneşti au anunţat că în fiecare an, pe 14 august, vor organiza un Festival al lăutarilor, în memoria Denisei Răducu.

Balada Denisei Manelista. Cum arăta artista înainte să ajungă cunoscută de milioane de fani. GALERIE FOTO

Citeşte şi:

Ultima înregistrare cu Denisa Răducu a stârnit polemici. Ce s-a întâmplat de fapt AUDIO

Mesaj cutremurător transmis de Fuego în ziua înmormântării Denisei Răducu

Superstiţia din cauza căreia Denisa Răducu nu a fost îmbrăcată în rochie de mireasă