Judecătorul care venea beat la serviciu, suspendat de CSM. Colegii povestesc lucruri incredibile despre el

Judecătorul de la Tribunalul Suceava acuzat că venea beat la serviciu a fost însă suspendat de CSM. Declaraţiile colegilor sunt uluitoare, aceştia povestesc că uneori bărbatul abia se mai putea ţine pe scaun şi stătea cu capul pe birou.

01 iul. 2015, 07:40
Judecătorul care venea beat la serviciu, suspendat de CSM. Colegii povestesc lucruri incredibile despre el

Ancheta disciplinară a stabilit că judecătorul Dorin Neagu, de la Tribunalul Suceava, a venit în stare de ebrietate la birou. În timpul unei şedinţe de judecată, potrivit declaraţiilor colegilor săi, citate de România TV, acesta abia putea să stea pe scaun.

Citeşte şi Judecătorul din Timiş care întreţinea relaţii sexuale cu minore şi-a RECUNOSCUT faptele

Judecătorul nu putea nici capul să şi-l ţină sus, motiv pentru care trebuia să-l pună pe birou. De asemenea, el comenta ironic toate deciziile luate de magistraţii din completul de judecată. La finalul şedinţei acesta a plecat acasă, în loc să participe la deliberări pentru a da sentinţe în dosarele rămase în pronunţare.

Citeşte şi Un procuror-şef, condamnat la închisoare după ce a minţit că ar fi soluţionat peste 140 de dosare

Inspecţia judiciară a CSM a stabilit că judecătorul trebuie suspendat din funcţie, pentru manisfestări care au adus atingere onoarei, probităţii profesionale şi prestigiului justiţiei şi pentru atitudine nedemnă în timpul exercitării funcţiei de judecător.