Laurette a vorbit despre bărbatul cu care a fost la film. Cum a răspuns când a fost întrebată de Ţiriac

Laurette s-a decis să vorbească despre presupusele sale relaţii şi a declarat că nu este nimic între ea și bărbatul alături de care a fost surprinsă zilele trecute.

RomaniaTV.net
26 sept. 2016, 16:55
Laurette a vorbit despre bărbatul cu care a fost la film. Cum a răspuns când a fost întrebată de Ţiriac

Laurette spune că nu are nicio legătură cu bărbatul respectiv, însă nu vrea să spună nimic nici despre relaţia cu Ion Ţiriac. Mai mult, eaa i-a sfătuit pe toți cei interesaţi să îl întrebe personal pe Țiriac, despre relația dintre ei.

Nu iubesc pe nimeni, nu mă iubeşte nimeni. Nu sunt îndrăgostită. Faptul că am ieşit la un film în compania unui amic nu înseamnă că este iubitul meu. Când o să fiu îndrăgostită şi o să mă căsătoresc o să vin eu să spun. Va trebui să îl sunaţi pe domnul Ţiriac să îl întrebaţi de relaţia cu el, eu nu spun nimic. Aşa mi-a spus să zic, să îl întrebaţi spre el.

Citeşte şi Transformare spectaculoasă a fiicei lui Ion Ţiriac. Cum arată Ioana Ţiriac acum FOTO

Tatăl fetiţei a aruncat cu o sticlă spartă spre căţel şi era să moară. El nu suportă animalele. Totul s-a întâmplat undeva pe marginea unui lac unde domnul acesta era la pescuit. Cea mică a asistat la tot acest scandal„, a spus Laurette, la Antena Stars.